Nokia'nın Professional P3600 kulaklığının duyurusu yapıldı - Haberler - indir.com

Nokia'nın Professional P3600 kulaklığının duyurusu yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-03 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Nokia, aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olan Professional P3600 kulaklığının tanıtımını gerçekleştirdi. Şirketin bu yeni kablosuz kulaklığı özellikleri ve kompakt tasarımı dikkatleri üzerine çekiyor. 

Finlandiya merkezli olan teknoloji üreticilerinden Nokia, Professional True Wireless Earphones P3600 adlı yeni kablosuz kulaklığının duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin resmi internet sitesinde yer alan bu ürün şimdiden heyecanlandırmayı başardı. Fakat Nokia Professional P3600 kulaklığını çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz açıklanmadı. Nokia tarafından tasarlanan bu yeni kulaklık, ses donanımları lisans sahibi RichGo tarafından tasarlandı ve üretildi. Bunun yanı sıra Nokia Professional True Wireless Earphones P3600, kulaklık başına sadece 4,6 gram hafifliğine sahiptir. Buna rağmen ise kulaklıklar, sahip oldukları bataryalar ile 6 saat boyunca kesintisiz bir şekilde müzik dinleme deneyimi sunuyor. 

Resmi olarak tanıtılan Nokia 5.4 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nokia 5.4 özellikleri ve fiyatı

Nokia Professional P3600, 10W ses çıkışı gücü ile beraber kullanıcılara yüksek ses deneyimi yaşatılıyor. Aynı zamanda cihaz, Bluetooth 5.2 gibi yeni bir bağlantı teknolojisine sahip olması da bağlantı kopma riskini en aza indiriyor. Kompakt ve şık tasarımlarıyla dikkatleri üzerine toplayan alüminyum şarj kutusu içerisinde ise 400 mAh boyutunda bir batarya kapasitesi bulunuyor. Bu batarya kullanıcılara 18 saat pil ömrü sunuyor. Aktif gürültü engelleme özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkan bu kulaklık, sadece dinlediğiniz müziğe odaklanmanızı sağlıyor. Aynı zamanda Nokia'nın yeni ürünü P3600, Ambiyans Modu ile çevredeki seslerden haberdar olmanız sağlanır. Çift ses sürücüsü ile gelen Nokia Professional P3600, Clear Voice Capture teknolojisi ile görüşme seslerini daha net hale getiriyor. Sonuç olarak Nokia Professional P3600; diğer modellerden farklı olarak aktif gürültü engelleme ve çevre seslerini dinleme gibi özellikler ile kullanıcıların deneyimini geliştiriyor. Fakat bu yeni özelliğin sunulmasına rağmen yeni cihaz, IPX7 suya karşı koruma sertifikasından yoksun olarak karşımıza çıkıyor.

 


Nokia TA-1322 tasarım ve bazı özellikleri FFC listesinde ortaya çıktıNokia TA-1322 tasarım ve bazı özellikleri FFC listesinde ortaya çıktı
Nokia 5G desteğine sahip dört yeni akıllı telefon üzerinde çalışıyorNokia 5G desteğine sahip dört yeni akıllı telefon üzerinde çalışıyor
Nokia üç yeni akıllı telefon modeli tanıtacakNokia üç yeni akıllı telefon modeli tanıtacak

PAYLAŞ