Nokia'nın 8.1 Plus Render görüntüleri ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Nokia'nın 8.1 Plus Render görüntüleri ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 16:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nokia firması, özellikle fiyat ve performans konusunda oldukça iyi akıllı telefonları le piyasaya atılıyor. Firmaya ait olan ve önümüzdeki zamanlarda çıkması beklenen 8.1 Plus modeli ile oldukça merak edilen bir model oluyor. OnLeaks tarafından yayınlanmış olan bazı görüntüler sayesinde cihazın tasarımını görebiliyoruz. İşte karşınızda Nokia 8.1 Plus

Google Chrome karanlık tema, Android'e geliyor

Nokia 9, Snapdragon 845 ile GelebilirNokia 9, Snapdragon 845 ile Gelebilir

Nokia 8.1 Plus'ın Render görüntüleri ortaya çıktı

Ortaya çıkan bu görüntülere bakıldığı zaman cihazın tasarımsal özelliklerini görebiliyoruz. HMD, yeni model içerisinde tasarım değişiklikleri yapmış gibi gözüküyor. Tasarımsal özellikleri ile dikkat çeken bu model, neredeyse çerçevesiz bir ekran ile karşımıza gelecek diyebiliriz. Tasarımı uygulamak için kamera tasarımını da değiştiren firma, sol üst kısımda özel bir deliğe entegre ettikleri kamerayla bu işi çözmüşler. Sızıntıların kaynağı güvenli olsa da bazı soru işaretleri bulunuyor.

Ortaya çıkan bu modelin donanımsal özellikleri ise şu şekilde: Cihaz da 6,22 inçlik bir ekran bulunuyor. Ayrıca ön kameranın yeri çerçeve dışına alınması sayesinde boşluk yaratmış. Son zamanlarda sıkça kullanılan bir tasarım diyebiliriz. Arka tarafta ise Zeiss Optik lense sahip olan çift adet kamera bulunuyor. Nokia 9 modelinde bulunan beş kameranın yanı sıra, bu model içerisinde iki tane kamera bulunuyor. Kameranın hemen alt tarafında ise parmak izi sensörü bulunuyor. 

Render'dan gördüğümüz bilgilere göre, cihazda Type-C girişi ve üst tarafta 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor.


Nokia 8.1 128 GB Modelin Çıkış Tarihi NetleştiNokia 8.1 128 GB Modelin Çıkış Tarihi Netleşti
Nokia 8 İçin Android Pie Beta Nihayet YayınlandıNokia 8 İçin Android Pie Beta Nihayet Yayınlandı
Nokia 8 İçin Android Pie MüjdesiNokia 8 İçin Android Pie Müjdesi

PAYLAŞ