Nokia'nın 5 kameralı telefonu PureView'in fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Nokia'nın 5 kameralı telefonu PureView'in fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 17:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Her geçen gün hakkında yeni bir detay çıkan Nokia PureView, gündemde kalmayı başarıyor. Bugün edindiğimiz yeni bir bilgiye göre ise Nokia’nın 5 kamera özelliğine sahip olan Nokia PureView, hangi fiyat etiketine sahip olacağını öğrendik. Birçok insanın merakla beklediği ve 5 adet kamera özelliği bulunduran bu telefon sizce fiyatı ne kadar olacak?

Dünyada bir ilki gerçekleştiren Nokia, 5 adet kamerayı tek bir akıllı telefondan topladı. 5 adet kamera ile kullanıcıların karşısına çıkmak için hazırlana  Nokia PureView, bakalım piyasaya girdiği zaman insanların beğenisini kazanabilecek mi? Şu an için teknik özellikler konusunda net bir şeyler diyemediğimiz Nokia PureView, şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgiler Nokia’nın bu yeni amiral telefonuna fazlasıyla güvendiğini bizlere gösteriyor. Arka tasarımında 5 adet kamera bulunduracak olan bu yeni amiral gemisi telefonun, aynı zamanda LED flaş özelliği de mevcut. Öte yandan 14 Ocak ile 25 Ocak tarihleri arasında duyurulması beklenen Nokia PureView’in, 2019 yılının ilk telefonlarından biri olma özelliğini taşıyacak. Bu tarihlere bakacak olursak ise Mobil Dünya Kongresi öncesinde bu yeni cihaz ile karşı karşıya kalacaz gibi görünüyor.

Üç kameraya sahip Nokia modeli görüntülendiÜç kameraya sahip Nokia modeli görüntülendi

Nokia 9 öncesi Nokia 8.1 tanıtım tarihi belli oldu

Peki HMD Global, Nokia PureView için nasıl bir fiyat düşünüyor?

Asıl konumuza dönecek olursak size şöyle bir soru yöneltmek istiyorum; Peki HMD Global, Nokia PureView için nasıl bir fiyat düşünüyor? Şu an için ortada net bir durum olmasa da Nokia PureView’un fiyatının 749 Euro ile 799 Euro arasında olacağı konuşuluyor. Buradan da şu anlam çıkıyor ki, Nokia PureView cepleri fazlasıyla yakacak. 


Nokia 9 PureView videosu ortaya çıktıNokia 9 PureView videosu ortaya çıktı
5 Kameralı Nokia 9 PureView Videosu Yayınlandı5 Kameralı Nokia 9 PureView Videosu Yayınlandı

PAYLAŞ