Nokia'nın 4 modeline yüz tanıma özelliği gelecek - Haberler - indir.com

Nokia'nın 4 modeline yüz tanıma özelliği gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-27 09:59:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanlarda akıllı telefon dünyasında yükselişe geçen modeller arasında yer alan Nokia, iyi ilerleyişine devam ediyor. Nokia, HMD Global tarafından satın alındıktan sonra çıkardığı modelleriyle, teknoloji dünyasında kendisine yer edinmeyi başardı. Bu süreçte çıkardığı modelleri ile konuşulmayı başaran Nokia, özellikle Nokia X6 ile Çin pazarında büyük bir başarı yakaladı. Bu başarının ardından X6 ile dünya pazarına da gireceğini açıkladı. Şimdi Nokia cephesinden gelen son bilgilerde, Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, Nokia 8 ve Nokia 6.1 modelleri için bir güncelleme yayınlanacağı söylendi. Bu güncellemeden sonra bu dört model yeni özelliğe kavuşacak.

Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, Nokia 8 ve Nokia 6.1 için yüz tanıma özelliği geliyor

Nokia, son zamanlarda yazılım güncellemeleriyle büyük şirketlerden daha iyi bir denetim yaşatarak, kullanıcılarını memnun etmeye ve akıllı telefon sektöründeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Bu yazılım güncellemeleri, cihazlara yeni özellikler de kazandırıyor. Nokia 8 için bir süre önce yayınlanan yazılım güncellemesinde, cihaz Pro Mod kamera özelliğini aldı. Böylece Nokia 8 kullanıcıları daha iyi bir kamera deneyimi yaşamaya başladı.

Son gelen bilgide, yine Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, Nokia 8 ve Nokia 6.1 cihazları için yayınlanacak olan yazılım güncellemesiyle birlikte, bu 4 modelin yüz tanıma özelliğine kavuşacağı açıklandı. Böylece parmak izi tarayıcı kullanmak istemeyen kullanıcılar, yüz tanıma sistemi ile cihazlarının güvenliğini sağlayabilecekler. Güncelleme henüz cihazlara gelmedi fakat yakın bir zamanda yayınlanması bekleniyor.





PAYLAŞ