Nokia'dan kullanıclarına Android Pie müjdesi - Haberler - indir.com

Nokia'dan kullanıclarına Android Pie müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-10 17:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nokia, 6.1 Plus kullanıcılarına, Android Pie müjdesini verdi ve Android Pie Beta güncellemesini yayınladı.

Android işletim sistemi kullanıcıları, yeni versiyon Android Pie’ın kendi cihazları için yayınlanmasını büyük bir heyecanla bekliyorlar. Bu konuda daha önce hangi cihazlar için Android Pie güncellemesinin yayınlanacağı söylenmişti. Fakat ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi verilmedi. Bu anlamda kullanıcılarına tarih veren isimlerden birisi Nokia olmuştu. Bokia sözünde durdu ve Android Pie güncellemesini söylediği tarihte yayınaldı Nokia, 6.1 Plus kullanıcılarına Android Pie müjdesi verildi. Kısa bir süre önce Nokia 6.1 Plus kullanıcıları için, Android Pie Beta güncellemesi geldi. Güncellemeden sonra 6.1 Plus cihazlarında pek çok değişiklik olduğu görüldü.

Android 9.0 ile birlikte, Android işletim sistemini kullananlar birçok yeni özelliğe kavuşma imkanına sahip olacak. Fakat bu versiyon, tüm Android akıllı telefonlar için yayınlanmayacak. Android 9.0 güncellemesini alacak cihazlardan biri olan Nokia 6.1 Plus, Android Pie Beta’yı kullanmaya başladı.

Güncellemeden sonra, Nokia 6.1 Plus’ın performansı arttı

Henüz, Android 9.0’ın beta sürümünü kullanmaya başlayan Nokia 6.1 Plus kullanıcıları, şimdiden cihazlarının daha iyi performansa sahip olduğunu gözlemledi. Bununla birlikte, cihazın arayüzü ve menüsü tamamen yenilendi ve pil gücünün performansında da artış oldu. Şu an için güncelleme yalnızca 6.1 Plus kullanıcılarına sunulmuş olsa da şirket ilerleyen günlerde Nokia 6.1 kullanıcılarına da Android Pie güncellemesini sunmaya hazırlanıyor.





PAYLAŞ