Nokia'dan G10 adlı yeni oyuncu odaklı telefon - Haberler - indir.com

Nokia'dan G10 adlı yeni oyuncu odaklı telefon

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-08 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Nokia, gelecek günlerde yeni G serisinin ilk akıllı cep telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Seriden gelecek olan ilk akıllı cep telefonu olacağı düşünülen G10'un ise oyuncu odaklı telefonu olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

Her geçen gün mobil oyunlara artan ilgiyle beraber son yıllar içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulan özel akıllı cep telefonlar çıkmaya başladı. Oyunlarda yüksek performans sağlayacak şekilde tasarlanan bu akıllı cep telefonlar artık adeta ayrı bir pazar hali aldı ve akıllı cep telefon üreticileri bu pazarda da şanslarını denemeye başladı. Söz konusu bu üreticiler arasında artık Nokia'da yer almaya hazırlanıyor. Nokia gelecek günlerde yeni G serisinin tanıtımını yağacak ve tanıtılacak olan ilk akıllı cep telefonun ise TA-1334 model numarası ile anılan G10 olacağı düşünülüyor. Bir oyuncu odaklı telefon olarak geleceği düşünülen G10 ile ilgili olarak henüz detaylı bilgi verilmedi ancak elbette ki bazı sıkıntılar yaşandı. 

Nokia TA-1322 tasarım ve bazı özellikleri FFC listesinde ortaya çıktıNokia TA-1322 tasarım ve bazı özellikleri FFC listesinde ortaya çıktı

G10'un bazı özellikleri sızdırıldı

6,4 inç'lik ekran, sekiz çekirdekli bir işlemci ve daha fazlasına sahip olan G10 adlı oyuncu telefonu, yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Cihaz hakkında gelen ilk bilgilere göre cihaz gücünü sekiz çekirdekli olan bir işlemci sisteminden alacak fakat şu an bu işlemciye dair henüz bilgi budur. Aynı zamanda 4 GB RAM ve 64 GB'lık depolama ile geleceği düşünülen Nokia G10'un 6,4 inç'lik bir ekran ile kullanıcıların beğenisine sunulacağı belirtildi. Cihazın ekranının yenileme hızı ve çözünürlüğü gibi merak edilen detaylar ise şu an için gizliliğini koruyor. Cihazın arka kısmında yer alan dörtlü kamera sistemi ile gelmesi beklenen Nokia G10'ın ana kamera kısmında ise 48 MP olacağı düşünülüyor. 

Lansman öncesi Nokia'nın Rusya'daki resmi web sitesinde de görüntülenen G10, burada kullanıcıların karşısına çıkan mavi renk seçeneği ile çıkmış durumda fakat farklı renk seçeneklerinin olup olmayacağı şu an için bilinmiyor.  Nokia G10 ile ilgili elde edilen bilgiler şu an bu kadar ile sınırlı fakat yakın zaman içerisinde çok daha fazla bilginin elde edileceği ve lansman tarihinin de zaten yakın olduğu düşünülüyor. Akıllı cep telefon üreticileri arasındaki yerini yeniden güçlendirmek isteyen Nokia'nın bir oyuncu odaklı cihazla ile nasıl bir başarı elde edeceği de merak edilen konuların başında gelir. Cihaz ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek aylar içerisinde konu ile ilgili olarak daha fazla bilginin toplanması bekleniyor. 

 


Nokia 5G desteğine sahip dört yeni akıllı telefon üzerinde çalışıyorNokia 5G desteğine sahip dört yeni akıllı telefon üzerinde çalışıyor
Nokia üç yeni akıllı telefon modeli tanıtacakNokia üç yeni akıllı telefon modeli tanıtacak
Nokia 1.4'ün özellikleri ve fiyatı belli olduNokia 1.4'ün özellikleri ve fiyatı belli oldu

PAYLAŞ