Nokia'dan 3 Yeni Akıllı Telefon Daha Geliyor - Haberler - indir.com

Nokia'dan 3 Yeni Akıllı Telefon Daha Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 09:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

HMD Global  çatısı altında  yer alan Nokia cephesinden Aralık ayı ile beraber yeni akıllı telefon modellerini göreceğiz. Yeni yaşanan gelişme ile beraber şirketin önümüzdeki ay ile beraber üç yeni Nokia modelini tanıtacağı müjdesi verildi. Pazarın yeni iddialı isimlerinden olması beklenilen HDM Global bu noktada ExpectMore etiketi ile 5 Aralık Çarşamba günü ile beraber Dubai’de bir etkinlik gerçekleştirecek. Etkinlik noktasında ise 3 yeni Nokia modelinin tanıtımını göreceğiz. Cihazların ne isimle geleceği henüz belli olmazken yayınlanan rapora göre HMD Global’ın etkinlikte Nokia 8.1 ve 7.1 Plus modelleri haricinde Nokia 2.1 Plus modelini sunması bekleniyor.

3 Yeni Nokia Modeli Geliyor

Nokia X7, Global Pazarda Farklı Bir Ada Sahip OlacakNokia X7, Global Pazarda Farklı Bir Ada Sahip Olacak

Diğer yandan kullanıcılar merakla 5 kameralı sisteme sahip olacak yeni Nokia 9 modelini bekliyorlar. Teknoloji dünyasında bir ilki gerçekleştirerek tam 5 kamera ile gelmesi beklenen bu amiral gemisinin ne zaman tanıtılacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak pazarda özellikle 3 kameralı P20 Pro gibi modeller sonrasında Nokia 9 dengeleri yeniden bozacağa benziyor. Üç yeni tanıtılması beklenilen modellerden olan Nokia 8.1’in olası özelliklerine baktığımızda ise cihazın Geekbench testlerinde yeni nesil 8 çekirdekli işlemciyle 1.71 Ghz’lık bir çalışma frekansı bulunuyor. Bu noktada modelin Snapdragon 710’dan gücünü aldığı gözüküyor. Cihaz Android Pie ile gelecekken 4 GB RAM ve 6 GB RAM versiyonlarının da bulunması bekleniyor.

Bir diğer model olan Nokia 7.1 Plus’a baktığımızda cihazın 6.18 inçlik ekran ile orta segment bir işlemci ile gelmesi bekleniyor. Bu noktada çentikli bir ekrana sahip olacak model 1080 x 2280 piksellik bir çözünürlük sunuyor. 4 ve 6 GB RAM seçeneklerine sahip olan model Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile kutudan çıkacak. Cihazın ayrıca Snapdragon 710’dan gücünü alması bekleniyor.


5 Kameralı Nokia 9 PureView Ortaya Çıktı5 Kameralı Nokia 9 PureView Ortaya Çıktı
Çentiksiz Tasarıma Sahip Nokia 3.1 Plus için Geri Sayıma BaşlandıÇentiksiz Tasarıma Sahip Nokia 3.1 Plus için Geri Sayıma Başlandı
Nokia 106 ve Nokia 230 Tekrar Satışta!Nokia 106 ve Nokia 230 Tekrar Satışta!

PAYLAŞ