Nokia X7, Global Pazarda Farklı Bir Ada Sahip Olacak - Haberler - indir.com

Nokia X7, Global Pazarda Farklı Bir Ada Sahip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 13:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

HMD Global, Çin'de yeni Nokia X6'yı piyasaya sürmüştü. Telefon bu piyasada beklenen ilgi ve alakayı görünce Nokia bu modeli 6.1 Plus adı ile birlikte dünya çapında piyasaya sürdü. 

Nokia X7, Global Pazarda Farklı Bir Ada Sahip Olacak

Geçen hafta tekrardan Nokia, X7 adı ile birlikte Çin'de piyasaya cihaz sürdü. Bu cihaz aynı şekilde isim değişikliğinin olması bekleniyordu. Beklenen olay gerçekleşti fakat küçük bir fark ile. Nokia X7 modelinin karşımıza Nokia 7.1 Plus olarak çıkacağı beklenirken HMD Global Şirketi, Baş Ürün Sorumlusu Juho Sarvikas'ın yeniden fikir değiştirdiğini ve şirketin X7'yi dünya pazarlarına Nokia 8.1 olarak sürmeye karar verdiği bildirildi. Bu gelişmeler, yeni Nokia 8 serisinin orta seviyesinin üstünde bir segmentte geleceği belirtiliyor. Bildiğimiz üzere Nokia 7.1 işlemci konusunda Snapdragon'un 636 modelini kullanıyor. Yeni çıkacak olan Nokia 8.1 cihazı ise Snapdragon 710 işlemciden gücünü alacak.

Nokia 7.1 Tanıtıldı!Nokia 7.1 Tanıtıldı!

Nokia 8.1 modelinin Kasım ayı içerisinde veya Kasım ayının sonuna doğru piyasaya sürüleceği bekleniyor. Nokia 7.1 Plus bekleyenlerin ise biraz daha sabırlı olmasa gerekebilir. Cihaz Şubat ayı içerisinde yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacak.


Nokia'dan kullanıclarına Android Pie müjdesiNokia'dan kullanıclarına Android Pie müjdesi
Merakla Beklenen Nokia 7.1 Satışa SunuluyorMerakla Beklenen Nokia 7.1 Satışa Sunuluyor
Android One Kapsamlı Nokia 3.1 Plus TanıtıldıAndroid One Kapsamlı Nokia 3.1 Plus Tanıtıldı

PAYLAŞ