Nokia X6'nın yenisi mi geliyor? - Haberler - indir.com

Nokia X6'nın yenisi mi geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 13:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Nokia , akıllı telefonlardan önce telefon sektöründe lider olarak aklımıza kazınmış ve herkesin elinde bulunan bir markayken zamanla akıllı telefon modellerinin ortaya çıkmasıyla sektöre ayak uyduramamış ve gelişen teknolojinin gazabına uğramıştı. Tekrardan bir diriliş hedefleyen şirket HMG Global ile işbirliği içerisinde yeni akıllı telefonları ile sektörde yeniden söz sahibi olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 2014 yılında piyasaya sürdüğü orta seviye bir telefon olan Nokia X' in modern bir versiyonunu çıkarmaya hazırlanan şirket hayranlarına yeniden göz kırpıyor.

Nokia X' in tanıtımları sürerken aynı zamanda Nokia X6' nın da yakın bir tarihte kullanıcılara tanıtılması beklenirken Nokia6 ve Nokia 7 Plus arasında bir cihaz olarak yer alması bekleniyor. Telefon 5.8 inçlik bir ekrana sahip olduğu söylenirken aynı zamanda çerçevesiz bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor. NokiaX6, iki farklı versiyona sahip olabileceği ifade edilirken, birinci versiyonda Snapdragon 636 yonga seti ve 6 GB RAM ile piyasaya sürülecek olan akıllı telefon ikinci versiyounda Hello P60 işlemci ve 4 GB RAM seçenekleri ile kullanıcılarla buluşturulacak. Android 8.0 Oreo ile piyasaya sürülecek telefon tasarımsal olarak görüntüsü ise şu an tam olarak netlik kazanmamış durumda.

Nokia Amiral gemisi olarak Nokia 9' u piyasa sunacak

Akıllı telefon konusunda kullanıcıların gözü markaların amiral gemilerinin daima üzerinde. Bu noktada Nokia' nın amiral gemisi olması beklenen Nokia 9 Qualcomm' un en yeni işlemcisi Snapdragon 845' ten alacak. Ayrıca yeni amiral gemisinin ekranında ekrana entegre parmak izi sensörü de yer alıyor.





PAYLAŞ