Nokia TA-1322 tasarım ve bazı özellikleri FFC listesinde ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Nokia TA-1322 tasarım ve bazı özellikleri FFC listesinde ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-30 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Nokia şirketinin yeni akıllı cep telefonu Federal İletişim Komisyonu (FCC) sertifikasında TA-1322 model numarasıyla beraber gün yüzüne çıktı. Bundan önce Nokia TA-1322 telefonu Rusya sertifika sitesinde ortaya çıkmıştı. Bu sefer ise FCC sertifikası listesinde gözükürken, listede aynı zamanda cihazın arka kısmının şemasıyla beraber bazı özellikler de görülebiliyor.  

FCC diyagramında da görülebildiği üzere söz konusu bu akıllı cep telefonun arka kısmında yer alan kamera modülü yuvarlak şekilde olacak. Parma okuma özelliği de yine akıllı cep telefonun arka kısmında görülebilir. Yeni Nokia markalı bu akıllı cihazın güç tuşu ve ses açma kapama tuşları ise sağ tarafta yerlerini alıyor. FCC belgesinde akıllı cep telefonun bazı özelliklerinin bilgisine ulaşılıyor. Söz konusu bu belgede 4000 mAh batarya dikkatleri çekerken, bağlantı alanında ise LTE desteğinin yanında Bluetooth desteği görülebiliyor. Bu bilgiler ek olarak telefonun Wi-Fi desteğinin de 2.4GHz olduğunu da söylemek mümkündür.

Resmi olarak tanıtılan Nokia 8 V 5G UW özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nokia 8 V 5G UW özellikleri ve fiyatı

Daha önceden gelen sızıntılarla ve elde edilen bilgilerle beraber söz konusu bu Nokia cihazın sene sonunda çıkması öngörülüyordu. Şimdi ise bu listelemeyle de tahmin edileceği üzere Nokia, planlarını 2021 yılı için kurmuşa benziyor. Nokia’nın TA-1322 model numaralı bu yeni akıllı cep telefonun piyasada anılacağı isim ise henüz belli değildir. Fakat ortaklaşa dolaşan bazı söylentilerden yola çıkılarak Snapdragon 690 SoC yonga setiyle gelmesi beklenen Nokia 7.3 5G akıllı telefonunun başka bir modeli olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. Hatırlamak gerekirse üzere 7.3 de bu yıl için çıkması öngörülen ama seneye kalan telefonlar arasındaydı. 

 


Nokia'nın yeni üretim merkezi belli olduNokia'nın yeni üretim merkezi belli oldu
Nokia dizüstü bilgisayar pazarına giriyorNokia dizüstü bilgisayar pazarına giriyor
Resmi olarak tanıtılan Nokia 5.4 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nokia 5.4 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ