Nokia, Star Wars Gününü Telefonları İle Kutladı - Haberler - indir.com

Nokia, Star Wars Gününü Telefonları İle Kutladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-08 10:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünya üzerinde her sene 4 Mayıs tarihinde kutlanan Dünya Star Wars günü bu yılda büyük bir çoşkuyla kutlandı. Star Wars'ın bu özel günü, hayranları tarafından büyük bir heycanla kutlanırken, bu özel gün Nokia tarafından da kutlandı. Bir süre önce düzenlenen MWC 2017 kapsamında tanıtılan Nokia'nın yeni telefonu Nokia 3310 modeli ile özleştirilen Star Wars Günü videosunun başlangıcından, Star Wars filmlerinde gördüğümüz ' çok uzak bir galakside' repliği ifade ediliyor. Video devamında ise Nokia'nın yeni Android platformuna sahip olan Nokia 3, 5 ve 6 modellerinin maskotları ortaya çıkıyor.

Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 modellerinin gözükmesinin ardından 'Ben sizin babanızım' yazısı beliriyor ve sonrasında ise yeni Nokia 3310 modelini görüyoruz. Nokia'nın çıkartmış olduğu tüm bu modellerin ön planda olduğu, bu eğlenceli videoda Star Wars kutlaması gerçekleştiriliyor. Nokia'nın Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıttığı Nokia 3310'un ön planda olduğu bu Star Wars videosunda bulunan cihazın teknik detaylarına da değinelim. Bilindiği üzere Nokia 3310 modelinde tıpkı önceki eski cihazda olduğu gibi Wifi ve GPS özellikleri bulunmuyor ve telefon microUSB bağlantısı üzerinden şarj edilebiliyor.

microSD kart desteğine sahip olan cihazda Bluetooth bağlantılarıda bulunuyor ve kulaklık girişine sahip olan Nokia 3310 modeli, Opera mini tarayıcısına ve Facebook ' Twitter gibi uygulamalara da sahip durumda. Kavisli yapıya sahip Nokia'nin 3310 modeli bir aylık bir bekleme süresi hedefliyor. Tam dolu bir pil kapasitesi ile 22 saatlik konuşma süresi sunan bu cihazda efsane oyun olan Snake'in yeni versiyonu da bulunuyor. 2.4 inç büyüklüğe sahip QVGA ekranlı modelde Series 30+ işletim sistemi ve 2 megapiksellik arka kameranında bulunduğunu hatırlatalım. Nokia 3310 modelinin yakın zamanda çıkış yapması bekleniyor.





PAYLAŞ