Nokia G10 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Nokia G10 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-26 18:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nokia G10, pek çok özellik ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde cihaz ilgili olan özellikler sızdırıldı. Bu hafta içerisinde söz konusu bu telefon ABD'de satışa çıkarılıyor. 

HMD, Nokia G10 model akıllı cep telefon satışa çıkarılıyor. Avrupa'daki bütçesini ve orta sınıf telefon serilerini yenilemesinin ardından HMD Global, ABD’deki en yeni ve en yeni bütçeli akıllı cep telefonlarından birini kullanıcıların beğenisine sunacağını açıkladı. Amerika Birleşik Devletleri’nde bu hafta satışa çıkarılacak. Söz konusu bu cihaz, oldukça büyük bir batarya, 149 dolarlık düşük fiyat ve şaşırtıcı miktarda iyi bir güvenlik programına ihtiyaç duyuyor. 

Nokia G10'a dair yeni detaylar gözüktüNokia G10'a dair yeni detaylar gözüktü

Nokia G10 özellikleri

Uygun etiket fiyatlı Android akıllı cep telefonlar genellikle başarılı yazılım desteklerine sahiptir. Üreticiler genellikle nadir bir programda sadece iki yıllık güvenlik güncellemeleri sunuyor. HMD, iki yıllık olan bir işletim sistemi platformu güncellemeleri ve üç yıllık güvenlik güvenlik standartları bozdu. Bu, Nokia G10 cihazının uzun bir süre kullanılmasının ardından doğrulanması gerekiyor. G10 ilk olarak geçtiğimiz ay içerisinde Avrupa'da 5 diğer orta segment akıllı cep telefon duyurmuştu. Cihaz, alacakaranlık ve gece olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Android 11 işletim sistemi üzerine kurulan bu telefon, bataryasıyla gözleri üzerine çekiyor. Öyle ki telefonun bataryası 3 gün dayanabiliyor. 

Nokia G10, 6.5 inç 720p ekran, 5.050mAh güçlü bir bataryanın yanı sıra aynı zamanda 3GB RAM, 32GB depolama alanı ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cihazın diğer özellikleri arasında ise MediaTek G25 yonga seti ve 2 megapiksel makro sensör ile derinlik sensörü yer alıyor. 13 megapiksellik üç lensli arka kameraya da sahip. Cihazın ön kısmında yer alan selfy kamerası ise 8 MP'dir. Söz konusun bu akıllı cep telefon 26 Mayıs günü lansmanda Nokia.com üzerinden satışa sunuluyor. Büyük ulus perakendeciler ise piyasada yer alacak. Örnek vermek gerekirse Amazon, akıllı cep telefonun 14 Haziran günü satışa sunulacağını dile getirdi. Bu akıllı cep telefon için ABD'deki kullanıcılar şu an için Amazon'da ön sipariş verilmektedir. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup cihazların çıkmasıyla daha verimli bilgiler elde edilebilir. 

 


Samsung ve Nokia video standartları için iş birliği yaptıSamsung ve Nokia video standartları için iş birliği yaptı
Nokia G10 hakkında çeşitli bilgiler sızdırıldıNokia G10 hakkında çeşitli bilgiler sızdırıldı
Nokia yöneticisi HMD Global ve Nokia'dan ayrıldıNokia yöneticisi HMD Global ve Nokia'dan ayrıldı

PAYLAŞ