Nokia C20 Plus Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatları - Haberler - indir.com

Nokia C20 Plus Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-12 11:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

HMD Global, bugün yaptığı yeni bir tanıtım ile Nokia C20 Plus modelini Çin’de piyasaya sundu.

Çin gibi bölgelerde etkinliğini sürdüren HMD Global, hedeflerini tam olarak yakalayamamış olsa da yeni modelleriyle akıllı cep telefonu sektöründe yer almaya devam ediyor. Şirketin piyasaya sunduğu yeni model ise Nokia C20 Plus oldu.  Yeni modelinde popüler farklı özelliklere yer veren HMD Global, su damlası çentiğini tercih etmiş. Ayrıca batarya konusunda da avantajlar sunan şirket, Nokia C20 Plus modeliyle 2 güne varan kesintisiz bir kullanım sunuyor.

Nokia G10 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıNokia G10 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Nokia C20 Plus teknik özellikleri neler?

Nokia C20 Plus ile piyasada şartları değiştirebileceği görülen HMD Global, çift SIM (Nano) desteği ve Android 11 (Go sürümü) deneyimi sunuyor. 20:9 en boy oranına sahip 6,5 inç HD+ (720x1600 piksel) ekranın bulunduğu telefonda performans 3 GB RAM ve sekiz çekirdekli Unisoc SC9863a işlemci ile sağlanıyor. LED flaş ile birlikte 8 megapiksel ana kamera ve bu kameraya eşlik eden 2 megapiksel derinlik sensörüyle arka kamerası bulunan cihazın ön yüzünde ise 5 MP’lik bir kamera tercih edilmiş durumda. Cihazda en büyük eksiklikler kameradaki düşük performans.

Depolama bölümünde ise Nokia C20 Plus, microSD kart desteğine sahip. 32 GB yerleşik depolama alanı, 256 GB’a kadar ek alan ile desteklenebiliyor. Bağlantı seçenekleri arasında ise 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4.2, GPS/ A-GPS, FM radyo, Micro-USB ve 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor.  Son olarak cihazın batarya kapasitesi ise 10W şarjı destekli 4.950mAh.

Nokia C20 Plus fiyatı ne kadar?

Nokia C20 Plus için başlayan satış süreciyle birlikte fiyat da netlik kazanmış durumda. Tek bir versiyona sahip olan model, 3GB + 32GB depolama versiyonu için belirlenen fiyat ise 699 Çin Yuanı. Telefon, Çin'de siyah ve okyanus mavisi renk seçeneklerine sahip. Şu anda ön sipariş dönemi başlayan modelin resmi satış süreci ve teslimatlar ise 16 Haziran tarihi itibariyle başlayacak. Nokia C20 Plus için en çok merak edilen detaylardan birisi ise global pazardaki süreç. Ancak HMD Global, şu anda konuyla ilgili detayları aktarmadı.



PAYLAŞ