Nokia 9'un özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı ne? - Haberler - indir.com

Nokia 9'un özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı ne?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-23 21:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

Bünyesinde bulundurduğu 5 adet kamerası ile gündemde uzun süre düşmeyen Nokia 9’un, fiyatı. Özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu. Şubat ayında olacak MWC 2019 yaklaşıyor ve firmalar konferansta yeni telefonlarını duyurmak için birbirleri ile rekabet halindiler. MWC 2019 konferansına katılacak olan şirketler arasında Sony, Xiaomi, LG, Huawei ve Oppo var. Bu konferansa katılacak olan bir diğer şirket ise HMD Global oldu. CEO Juho Sarvikas’ın 24 Şubat tarihinde açılış törenini onaylamasının hemen ardından Nokia 9’un konferansta tanıtılacağı da kesinleşmiş oldu.

Sülü bi şekilde poster veya geleneksel medya davetlerinde bulunmak yerine, Sarvikas, şimdi firmalardan başka hiç kimsenin kullanmadığı, hatta bundan böyle o kadarda komik olmayan really really meme’i ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye çalıştı. Aynı zamanda markanın hayranlrından bir de talepte bulundu. İstediği talep ise Barselona gösterisini takip etmelerini istedi. Nokia’nın bu etkinliği canlı yayın kurarak vereceğini düşünüyoruz. Bu sayede ise bütün dünyadan kullanıcılar Nokia 9 PureView’in sahneye çıkışını görecek.

Yeni sızdırmaların olduğu Nokia 9 PureView'de neler olacak?Yeni sızdırmaların olduğu Nokia 9 PureView'de neler olacak?

Nokia, kullanıcılarına güzel haber verdi

Nokia 9 PureView’in özellikleri neler?

Hadi şimdide cihazın özelliklerine bakalım. Herkesin cihaz hakkında merak ettiği en başta özellikler arasında ekran özellikleri yer alıyor. Cihazın ekran özellikleri ise şu şekilde; 1440 x 2880 piksel %81.7 ekran – gövde oran Corning Gorilla Glass 5 536 PPI AMOLED HDR, HDR10. Corning Gorilla Glass 5 gövdeye sahip olan Nokia 9 PureView, Qualcomm Snapdragon 845 10 nm 8 çekirdek yonga setine sahip. Qualcomm Kryo 385 CPU 64 Bit işlemciye sahip olan cihaz, Qualcomm Adreno 630 GPU, 710 MHz Video oynatma: Volumetric VR video oynatma, 4K video desteğine sahip. Cihaz 6+128 GB (LPDDR4x), UFS 2.1 depolama alanına sahip ve SD kart yuvası bulundurmuyor.


Nokia 9 Pureview yeniden hayal kırıklığı yarattıNokia 9 Pureview yeniden hayal kırıklığı yarattı
Nokia 9 PureView'in tanıtım tarihi mi ertelendi?Nokia 9 PureView'in tanıtım tarihi mi ertelendi?
Ekrana Entegre Kameralı Nokia 8.1 Plus GeliyorEkrana Entegre Kameralı Nokia 8.1 Plus Geliyor

PAYLAŞ