Nokia 9'a dair yeni detaylar öğrenildi - Haberler - indir.com

Nokia 9'a dair yeni detaylar öğrenildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-02 16:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nokia’nın yeni çıkacak modeli beş kameralı Nokia 9’a dair yeni detaylar ortaya çıktı.

HMD Global tarafından satın alındığından beri akıllı telefon dünyasında daha sık konuşulmaya başlayan Nokia, şu sıralar yeni cihazı Nokia 9 için hazırlık yapıyor. Geçtiğimiz aylarda HMD Global, Microsoft’tun elinde bulunan PureView patentini almasıyla gündeme gelmişti. Bu da yeni Nokia cihazlarında çok daha iyi kameralarla karşılaşacağımıza işaret eden bir haber oldu. Sızıntılardan yola çıkarak, Nokia’nın yeni amiral gemisinin Nokia 9 PureView olacağı ve aynı zamanda bu modelin 5 kameraya sahip olacağı söylenmişti.

Nokia 9, kamera özellikleri ile rakiplerine meydan okuyacak

Nokia 9’a dair yeni sızıntı bilgiler gündeme gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan rapora bakılırsa, Nokia 9 PureView modelinin kamera özellikleri ile ön plana çıkması bekleniyor. Nokia 9 modelinin aynı zamanda  Nokia 808 PureView modelinin devamı olacağı da özellikle raporda yer alan bilgiler arasında. Cihazın 5 kameraya sahip olacağı elbette bir söylenti. Bir başka söylentiye göre de Nokia 9’da Nokia 808 PureView modelinde olduğu gibi, Zeiss lensler yer alacak. Cihaza dair sızdırılan diğer özelliklere göre, Nokia 9’da ekrana entegre parmak izi sensörü olacak. İşlemcide ise Snapdragon 845’in kullanıcıları karşılayacağı söyleniyor. Kutusundan  Android Pie işletim sistemi ile çıkacak.

Henüz HMD Global cephesinden Nokia 9 PureView modeline dair herhangi bir bilgi ve açıklama gelmedi. Fakat yeni amiral gemisinin, 2019 yılı içerisinde kendisini göstereceği yine tahminler arasında.





PAYLAŞ