Nokia 9.3 PureView ekran altı kamera ile gelebilir! - Haberler - indir.com

Nokia 9.3 PureView ekran altı kamera ile gelebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-22 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi HMD Global, yeni nesil Nokia 9.3 PuewView modeli ile özellikle ekran tarafından büyük sunmayı hedefliyor. Şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefonunda kameraların ekran altında taşınma konusu gündeme geldi. Sadece kamera yeniliği ile kalmayıp ayrıca ekran tarafında 120 Hz seviyelerin sunulması bekleniyor. Samsung’un Galaxy S20 Ultra cihazı ile beraber OnePlus 8 Pro modeli şuan için pazardaki en yeni akıllı telefon ekranlarına sahip diyebiliriz. Apple’ın iPhone 12 Pro modelinde ise biraz daha büyük bir ekran ile karşımıza çıkması bekleniyor. Şimdi ise yeni atılım HDM cephesinden geliyor ve Nokia 9.3 PureView 5G de yer alacak olan yeni bir ekran teknolojisi ile pazarda rakiplerini geçmeyi hedefliyor.

Ocak ayında HMD Global’ın Nokia 9.2 PureView olarak adlandırılan yeni nesil amiral gemisi modeli için ekran altı kamera teknolojisini test ettiği konuşuluyordu. Diğer yandan markanın alternatif olarak pop-up kamera sistemini de test ettiği biliniyordu. Pop-up selfie kamerasının yanı sıra şimdi ise gelecek nesil modellerde kameraları ekran altına taşımayı hedeflediği ortaya çıktı.

Resmi olarak tanıtılan Nokia 8.3 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nokia 8.3 5G özellikleri ve fiyatı

Nokia 9.3 PuewView, 120 Hz ekran seviyesi ile gelecek

HMD Global şirketine yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre kameraları ekran altına taşıyan çözümün “PureDisplay V3” adlı bir teknolojiyle geleceği öne sürülüyor. Yeni Nokia 9.3 PureView modeli kullanıcıların karşısına oldukça ince çerçevelere sahip olarak gelmesi beklenirken, çentiksiz ve kamera deliksiz bir ekran yapısı ile gelebilir. Nokia amiral gemisinde üst düzey bir ekran deneyimi sunmak için 120 Hz yenileme sunmayı hedefliyor. İşlemci gücü tarafında ise amiral gemisi bir model olacağı için yüksek bir ihtimalle Snapdragon 865 işlemcisi yer alacak. 5G desteğine de sahip olan modelin Ağustos veya Eylül aylarında satışa çıkması bekleniyor.


Nokia 5310 geri dönüyor!Nokia 5310 geri dönüyor!
Nokia 7.3'ün özellikleri netleşiyorNokia 7.3'ün özellikleri netleşiyor

PAYLAŞ