Nokia 9.2 Pureview'ın render görüntüsü sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Nokia 9.2 Pureview'ın render görüntüsü sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 15:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Finlandiya merkezli Nokia, son günlerde Nokia 9.2 modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Cihaz hakkında çeşitli detaylar gelmeye devam ederken, şimdi ise sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf telefonun, dörtlü arka kameraya sahip olacağını gösteriyor. HDM Global çatısı altında yoluna devam eden Nokia, yeni amiral gemisi modeli Nokia 9.2’yi piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Şuan için modelin kesin olarak Nokia 9.2 olarak adlandırılacağı kesin olurken, bazı spekülasyonlar bu ismi desteklemiyor diyebiliriz. Nokia şirketinin kullanıcılarına sunacağı bu telefonun ortaya çıkan görüntülerine göre yuvarlak “Oreo” yapıda dört arka kamera kurulumu cihazda bulunacak.

Nokia 9.2 yakın zamanda tanıtılacak

Nokia 8.2 5G'nin özellikleri ve fiyatı sızdırıldıNokia 8.2 5G'nin özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Ben Geskin adlı duyumcu tarafından paylaşılan görüntülere göre arka tasarım Nokia 9 PuewView modelinde yer alan 5’li kamera dizilişi yerine “Oreo“ olarak dörtlü kamera dizilimini görüyoruz. Tanıtım tarihi noktasında ise bazı kaynaklara göre Nokia 9.2 modelinin 2020 Sonbahar döneminde lansmanı gerçekleşmesi bekleniyor. Bu tarihin ise Eylül-Kasım gibi bir döneme işaret ettiğini belirtelim. Cihazın özellikleri tarafında ise Android 10 işletim sistemi ile beraber 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile gelmesi bekleniyor. Raporlara göre işlemci gücü tarafında ise yüksek bir ihtimalle Qualcomm’un Snapdragon 865 SoC işlemci modelini görebiliriz.

P-OLED bir ekran ile gelmesi beklenen Nokia 9.2 modeli 1440x2560 piksel çözünürlüklü 490 ppi piksel yoğunluğuna sahip olması bekleniyor. 24 megapiksellik ön kamera ile gelmesi beklenen modelin kamerası ise ekran içerisinde olması bekleniyor. Arka tarafta dörtlü kameraya sahip olacak modelin dijital zoom, otomatik flaş ve yüz algılama gibi özelliklere sahip olacak. 4500 mAh’lik pile sahip olan bu modelin hızlı şarj seviyesi ise henüz belli olmuş değil. Nokia 9.2 modeli iddialı özelliklere sahip olarak yakın zamanda tanıtılacak.


Nokia tuşlu Android telefon üzerinde çalışıyorNokia tuşlu Android telefon üzerinde çalışıyor
Efsane Nokia telefonlardan biri geri dönüyorEfsane Nokia telefonlardan biri geri dönüyor

PAYLAŞ