Nokia 9 PureView'in tanıtım tarihi mi ertelendi? - Haberler - indir.com

Nokia 9 PureView'in tanıtım tarihi mi ertelendi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 16:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Uzun bir süreden beri teknoloji gündeminde olan 5 adet ana kamerayı bulunduran Nokia 9 PureView modelinden yeni yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bugün yeni edindiğimiz bir bilgiye göre, Nokia 9 PureView'in tanıtım tarihi bir kez daha erteleneceği iddiası ile karşı karşıya kaldık. Peki doğrusu ne?

Pek çok sızıntı haberine konu olacak olan fakat ne hikmetse bir türlü tanıtımı gerçekleşmeyen 5 kameralı Nokia 9 PureView, hatırlayacak olursanız daha önceden de birkaç defa tanıtım tarihi ertelendi. Şirket tarafından yaşanan kamera problemi tanıtım tarihini 2018 yılından, 2019'un Ocak ayının sonuna kadar çekilmişti. Bugün ise HMD Global tarafından edindiğimiz bir bilgiye göre, Nokia 9 PureView'in tanıtım tarihi Şubat ayının sonlarına doğru erteleneceği öğrenildi. 

Nokia 9, Snapdragon 845 ile GelebilirNokia 9, Snapdragon 845 ile Gelebilir

Nokia 9, Snapdragon 845 ile gelebilir

Nokia 9 PureView, MWC 2019'da mı tanıtılacak?

Akıllı telefon üreticisi Nokia'nın Ürün Şefi Juho Şarviskas'ın yakın bir zamanda sosyal medya platformunda atmış olduğu tweetlerden yola çıkarak, pek çok kaynak Nokia'nın yeni amiral gemisi olan akıllı telefonunu tekrardan erteleneceğini ve 25 ile 28 Şubat tarihleri arasında düzenleneceğini ön görüyor. Son olarak herkes Nokia'nın bu telefonu MWC 2019'da tanıtacağını düşünüyor. Sizlerinde bildiği üzere HMD Global, daha önceden yayınlamış olduğu basın davetleri ile beraber 16 Ocak Çarşamba günü bir etkinlik düzenleyeceğini ifade etmişti. 16 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan bu etkinlikte hangi ürünler tanıtılacak kimse bilmiyor. Şayet herhangi bir şekilde geçikme olmaz ise bu etkinlikte Nokia 9 PureView'in tanıtılma ihtimalinin oldukça yüksek olacağını sizlere duyurmak istiyorum. 


5 Kameralı Nokia 9 PureView Videosu Yayınlandı5 Kameralı Nokia 9 PureView Videosu Yayınlandı

PAYLAŞ