Nokia 9 PureView videosu ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Nokia 9 PureView videosu ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-31 19:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

HMD Global'in şimdiye kadar geliştirdiği en iyi ve en güçlü akıllı telefonu olacak olan Nokia 9 PureView, kısa bir süre sonra tanıtılacak. Tanıtılmasına az bir süre kalmasının yanı sıra internette Nokia 9 PureView videosu ortaya çıktı

Üç kameraya sahip Nokia modeli görüntülendi

Nokia 8.1 Tanıtım Öncesinde Yeniden GözüktüNokia 8.1 Tanıtım Öncesinde Yeniden Gözüktü

Nokia 9 PureView videosu ortaya çıktı

Nokia 9 PureView, sektörün ilk 5 adet kameraya sahip telefonu olma unvanını elde edebilecek. Bugüne kadar 3 veya 4 arka kamerasına sahip akıllı cihazları görmüştük fakat Nokia, çıtayı yükseltti ve yeni çıkacak olan cihazı 5 adet arka kameralı yapacak. Cihaz çift kameralı sistemlere göre 10 kat daha fazla ışık alabilecek. Ayrıca bu kombinasyon sayesinde aynı anda 5 fotoğraf çekerek bunları birleştirebilme özelliğine de sahip. Henüz kameraların hepsinin tam olarak fonksiyonu bilinmiyor fakat bir tanesi derinlik algılayıcısı olacak. Ayrıca çekimden sonra odaklanma özelliği de bulunuyor. 

Bunun dışında Nokia 9 modeli amiral gemisi seviyesinde olacak. Cihaz 5.99 inçlik ekran bulunduracak ve tasarımında çentik bulunmayacak. Cihaz Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alacak ve 6 GB RAM bulunduracak. Depolama kısmında da sorunsuz dosya saklamanız için tam tamına 128 GB depolama kapasitesine sahip olacak. Tanıtım videosunda bu telefonun 2560x1440 piksel çözünürlüğe sahip bir ekranı bulunuyor. Cihazın içerisinde entegre parmak izi okuyucusu, kablosuz şarj desteği gibi özelliklerin de olduğu bu videodan anlaşılıyor. Ayrıca cihaz içerisinde Android One programı sayesinde Android R ve Q sürümleri de yer alacak.


Nokia 8.1 tanıtıldıNokia 8.1 tanıtıldı
HDM Global'den Yeni Bir Nokia Başarısı Daha GeldiHDM Global'den Yeni Bir Nokia Başarısı Daha Geldi
Nokia 9, Snapdragon 845 ile GelebilirNokia 9, Snapdragon 845 ile Gelebilir

PAYLAŞ