Nokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Nokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 09:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

HDM Global’in merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Nokia 8.1’in tanıtım tarihi belli oldu. Şirketten yakın zamanda yeni modeller duyurulması beklenirken şimdi ise amiral gemisi modeli Nokia 9’un hemen öncesinde Nokia 8.1 hakkında detaylar ortaya çıktı. Sekiz çekirdekli bir yapıya sahip olacak Nokia 8.1, Snapdragon 710 işlemcisine sahip olacak. Bellek tarafında ise cihazın 4 GB RAM’e sahip olması bekleniyor. Android 9 Pie yüklü olarak gelecek Nokia 8.1 modeli sunmuş olduğu özellikler ile orta-üst segmente hitap edecek. Bu yeni modeli resmi olarak 5 Aralık’ta Dubai’de gerçekleşecek etkinlik ile beraber göreceğiz.

Nokia 8.1, 5 Aralık’ta Geliyor

Nokia X7, Global Pazarda Farklı Bir Ada Sahip OlacakNokia X7, Global Pazarda Farklı Bir Ada Sahip Olacak

Basın tarafına davetiyeler şirket tarafından gönderilmeye başlanırken Nokia’nın etkinlikte sadece Nokia 8.1 modelini mi sunacağı henüz bilinmiyor. Özellikleri henüz belli olmayan Nokia 8.1 modeli sonrasında asıl gözler amiral gemisi modeli olan Nokia 9 PureView cihazına çevrilmiş durumda. En güçlü model olacak olan Nokia 9 cihazında ise beşli bir kamera sistemi göreceğiz. Zeiss lenslere sahip olacak bu kameralar kategorisinde lider olan Huawei şirketini arkasında bırakması bekleniyor. Çentiksiz bir tasarıma da sahip olacak cihazın 6 ve 8 GB RAM seçenekleri bulunacak.

64 ve 128 GB’lık dahili depolama seçeneklerine sahip olacak cihazın 6.18 inçlik bir ekran boyutu olacak. Parmak izi tarayıcısının ekrana entegre olarak gelmesi beklenen Nokia 9 modeline gücü ise Qualcomm’un yeni Snapdragon 855 işlemcisi verecek. Modelin resmi olarak Şubat ayı başı ile beraber tanıtılması beklenirken modelin fiyat noktasında ne olacağı bilinmiyor. Nokia 9 tanıtımı sonrasında ise önümüzdeki yılın Mart ve Nisan ayı gibi dönemlerinde cihazı Türkiye’deki mağazalarda görebileceğiz. Nokia önümüzdeki ay sunacağı modeller ile telefon pazarında şov yapacak diyebiliriz.  


5 Kameralı Nokia 9 PureView Ortaya Çıktı5 Kameralı Nokia 9 PureView Ortaya Çıktı
Çentiksiz Tasarıma Sahip Nokia 3.1 Plus için Geri Sayıma BaşlandıÇentiksiz Tasarıma Sahip Nokia 3.1 Plus için Geri Sayıma Başlandı
Apple, Satışları Artırmak İçin Nokia'nın Yöneticisi ile AnlaştıApple, Satışları Artırmak İçin Nokia'nın Yöneticisi ile Anlaştı

PAYLAŞ