Nokia 9 Çift Kamera İle Gelebilir - Haberler - indir.com

Nokia 9 Çift Kamera İle Gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-22 16:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliği ile beraber Nokia sahalara tekrar dönmüş ve Nokia 3, 5 ve 6 isimlerine sahip yeni Android işletim sistemli akıllı telefon modellerini tanıtmıştı. Şirketin bir süredir ortalıkta söylentileri devam eden Nokia 9 modeli merakla beklenen akıllı telefonlar arasındaydı. Nokia 3,5 ve 6 modelleri teknik özellikler ve genel yapı itibariyle orta seviye kullanıcılara hitap ediyordu. Nokia 9 modelinin ise üst segmente yerleşerek bir amiral gemisi modeli olması bekleniyor. Şimdi ise internet ortamına düşen bir video ile yeni akıllı telefon hakkında son bilgiler belli olmaya başladı.

Sanat yönetmeni olan George Chevalier tarafından sızdırılan video ile Nokia'nın henüz resmiyet kazanmayan Nokia 9 telefon modeli hakkında bigiler içeriyor. Video'da gözükenlere göre Nokia'nın yeni amiral gemisi modeli çift kameralı bir yapıya sahip olması bekleniyor. Cihazın tasarım detaylarından bahsedecek olur ise Nokia 6 ile oldukça benzer olduğunu söyleyebiliriz. Arka yüzeyde parlak mor renkli bir tasarım tercih edilen cihazın ön yüzeyinde ise alt bölümde Android navigasyon tuşları yer alıyor. Ön tarafta ise modelde fiziksel ana ekran tuşunun olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bu yeni telefon modeli boyut anlamında ise Nokia 6 modelinden küçük olacağa benziyor. Cihazın 5.5 inç seviyesinde küçük bir yapı ile gelmesi beklenirken oldukça ince çerçevelere sahip olması da bekleniyor. Amiral gemisi seviyesinde bir model olacağı için ekran noktasında QHD bir çözünürlüğe sahip olması beklenirken çift arka kameranın ise 22 megapiksel çözünürlük seviyesinde olacağı iddialar arasında bulunuyor. Video içerisinde telefonun ekranında 25 kasım yazması bu tarihde Nokia 9 modelinin gelmesi iddialarını güçlendiriyor. Bakalım yeni model beklenildiği gibi üst seviye özelliklere sahip olarak mı gelecek göreceğiz.





PAYLAŞ