Nokia 8.3 5G için Android 11 yayınlandı - Haberler - indir.com

Nokia 8.3 5G için Android 11 yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-03 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon üreticisi Nokia’nın geçtiğimiz yılın başlarında piyasaya sürmüş olduğu orta seviye akıllı telefon modeli Nokia 8.3 5G için Android 11 güncellemesi resmi olarak yayınlandı. Diğer yandan yazılım güncellemesi ile beraber Ocak 2021 güvenlik güncellemesi de kullanıcılara sunuldu. Finlandiya merkezli akıllı telefon üretici marka Nokia, 2020’nin ilk çeyreğinde Nokia 8.3 5G modelini kullanıcılara sunmuştu. Android 10 işletim sistemi ile beraber çıkan Nokia’nın orta seviye bu cihazı yeni işletim sistemi için güncelleme almaya başladı. Nokia Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada Nokia 8.3 5G cihazı için Android 11 güncellemesinin yayınlanacağı duyurulurken, bazı kullanıcılar ise güncelleme almaya başladı.

Nokia 8.3 5G, Android 11 almaya başladı

Nokia TA-1322 tasarım ve bazı özellikleri FFC listesinde ortaya çıktıNokia TA-1322 tasarım ve bazı özellikleri FFC listesinde ortaya çıktı

GSMArena’da paylaşılan bir güncelleme ekran görüntüsünde güncelleme boyutunun 1.89 GB olduğu gözüküyor. Ek olarak Ocak 2021 güvenlik güncellemesi de bu yazılım güncellemesi ile beraber kullanıcılara geliyor. Yeni güncelleme ile beraber ekran görüntüsüne göre sohbetleri ekrana sabitlemeyi yarayan sohbet baloncukları özelliği kazanıyor. Ayrıca mesaj bildirimlerini gruplandırma, cihaza erişim isteyen uygulamalara tek seferlik izin verme ile güvenlik güncellemelerini direkt olarak Google Play Store’dan indirme özellikleri geliyor.

Android 11 işletim sisteminin sahip olduğu temel özellikler artık Nokia 8.3 5G kullanıcıları tarafından kullanılabilecek. Android 11’in kararlı sürümünde bağlı cihazların tek bir yerden kontrol edilmesini sağlayan bir menü de bulunuyor. Ayrıca buna ek olarak medya kontrolü de bildirim çubuğuna gelirken, bildirimler tarafında ise bildirimler geçmişin kontrol edilebiliyor.


Nokia 5G desteğine sahip dört yeni akıllı telefon üzerinde çalışıyorNokia 5G desteğine sahip dört yeni akıllı telefon üzerinde çalışıyor
Nokia üç yeni akıllı telefon modeli tanıtacakNokia üç yeni akıllı telefon modeli tanıtacak

PAYLAŞ