Nokia 8.2 5G'nin özellikleri ve fiyatı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Nokia 8.2 5G'nin özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-30 09:32:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Şubat ayında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde yeni akıllı telefonlar kullanıcılara tanıtılacak. Bu telefonlardan biri olan Nokia 8.2 5G’nin fiyatı ve özellikleri sızdırıldı.

HMD Global son iki senedir yeni akıllı telefonlarını Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtıyor. Bu sene aynı geleneği devam ettirecek olan şirket Şubat ayında yeni telefonlarını tanıtmak için hazırlanırken kongre kapsamında tanıtılması beklenen bazı akıllı telefonların özellikleri gün yüzüne çıktı. O cihazların arasında Nokia’nın yeni akıllı telefonları Nokia 1.3, Nokia 5.2 ve Nokia 8.2 5G’de bulunuyor. Ancak cihaz isimlerinin henüz kesinleşmediğini etkinlikte isim değişikliği yapılabileceğinin altını çizmekte fayda var.

Süper ekonomik fiyatlı Nokia C1 tanıtıldıSüper ekonomik fiyatlı Nokia C1 tanıtıldı

9.1 iptal Nokia katlanabilir telefon pazarına girecek!

Hatırlarsanız dün Nokia’nın 9.1 modelini tanıtmaktan vazgeçtiğinden bahsetmiştik. Aynı şekilde Nokia 8.2 4G’den de vazgeçtiği iddia edilen şirketin katlanabilir ekranlı telefon pazarına dahil olacağı söyleniyor. Şirketin Nokia 8.2 4G yerine tanıtacağı telefon ise Nokia 8.2 5G olarak karşımıza çıkıyor.

Nokia 8.2 5G’nin bilinen özellikleri

5G modeme sahip olarak kullanıcıların karşısına çıkacak olan cihaz gücünü Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemci yongasından alıyor. Cihazın tasarımı hakkında henüz net bir bilgi olmasa da geçtiğimiz sene piyasaya sürülen Nokia 7.2 modeliyle aynı kamera ve arka panel tasarımına sahip olacağı yönünde ciddi söylentiler var. Ana kamerası 64 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı iddia edilen Nokia 8.2 5G’nin parmak izi sensörü ekranın yan paneline konumlandırılmış. 6 GB RAM desteğine sahip olacağı bilinen cihazın 128 GB dahili depolama alanına sahip olduğuna da kesin gözle bakılıyor. Nokia 8.2 5G modelinde kullanıcılarına hızlı şarj desteği sunacağı bilinen şirketin cihazının henüz kaç W’lık hızlı şarj desteğine sahip olacağı bilinmese de cihazın 3.5 mAh’lık pil gücüne sahip olacağı biliniyor. Şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılacak olan Nokia 8.2. 5G için belirlenen fiyat etiketi ise 505 dolar.


Uygun fiyatlı Nokia 1.3'ün özellikleri netleşiyorUygun fiyatlı Nokia 1.3'ün özellikleri netleşiyor
MWC 2020’de tanıtılacak Nokia modelleriMWC 2020’de tanıtılacak Nokia modelleri

PAYLAŞ