Nokia 8.1 Tanıtım Öncesinde Yeniden Gözüktü - Haberler - indir.com

Nokia 8.1 Tanıtım Öncesinde Yeniden Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Nokia telefon üreticisi olan HDM Global’ın bugün Dubai’de gerçekleştireceği etkinlik ile beraber yepyeni üç modelini tanıtması bekleniyor. Ancak tanıtım öncesine kadar sızıntıları gelmeye devam eden yeni modellerin şimdi ise duyuru videosu sızdırıldı. Üç model olarak pazara giriş yapması beklenen yeni modellerden birisinin Nokia 8.1 olması bekleniyor. Çin’e özel olarak Ekim ayında tanıtılmış olan Nokia X7 modelinin global versiyonu olarak Nokia 8.1 piyasaya girmesi bekleniyor. Resmi duyuruya henüz saatler varken şimdi Nokia 8.1’e ait olduğu iddia edilen bir tanıtım videosu ortaya çıktı. Videoya göre yeni Nokia 8.1’in çentik tarafında Çin’e özel olan Nokia X7’nin ekranından daha büyük bir çentik kullanıldığı gözüküyor.

Nokia 8.1 Teknik Detaylar

Nokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli OlduNokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Ayrıca iki model arasında  yer alacak olan çentik boyut farkından başka bir farkın olmaması bekleniyor. Söz konusu videoya göre şirketin Nokia 8.1 ile beraber kamera tarafında ön plana çıkması bekleniyor. Bu noktada optik görüntü sabitleme özelliği ile beraber Zeiss marka lensin bulunması bekleniyor. Bu kamera sadece düşük ışık yetenekleri ile değil yapay zeka ve portre modu ile ön plana çıkan bir lens olacak. Bokeh efekti tarafında başarılı bir iş sergilemesi beklenen model video tarafında da yine iyi bir model olacak. Ayrıca HDR10 desteği video özellikleri arasında bulunuyor.

Tanıtım videosunda Nokia 8.1’in kamera özellikleri ön plana çıkartılırken, cihazın sadece kamera değil donanım tarafında da yüksek performanslar sergilemesi bekleniyor. Bakalım Nokia 8.1 sunacağı orta-üst segment özellikler ile pazarda ne gibi işler çıkartacak resmi olarak ilerleyen saatlerde modelin tüm detaylarını görmüş olacağız. Ayrıca Nokia 8.1 ile beraber iki farklı modelin daha tanıtılacağını da hatırlatalım.


5 Kameralı Nokia 9 Kılıfları Ortaya Çıktı5 Kameralı Nokia 9 Kılıfları Ortaya Çıktı
Yenilenmiş Nokia 7.1 Avrupa'ya SunuluyorYenilenmiş Nokia 7.1 Avrupa'ya Sunuluyor
Merakla beklenen Nokia 8.1 tasarımı görüntülendiMerakla beklenen Nokia 8.1 tasarımı görüntülendi

PAYLAŞ