Nokia 8 İçin Android Pie Müjdesi - Haberler - indir.com

Nokia 8 İçin Android Pie Müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 16:49:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon üreticisi HDM Global’ın Türkiye’de de satılan modellerinden birisi olan Nokia 8 kullanıcıları için önemli bir gelişme yaşandı. Bu kapsamda model serisi için Android Pie müjdesi verildi. Geçtiğimiz günlerde HDD Global cephesinin Nokia 8.1 cihazı için satış rakamlarını arttırmak adına Nokia 5, Nokia 6 ve Nokia 8 için Androdi Pie güncellemesini beklettiğine dair bazı iddialar sunulmuştu. Bu durum üstüne şirketten hamle geldi ve Nokia 8 serisi için Android Pie betası başlatılmıştı. Yeni gelen resmi açıklamaya göre ise Nokia 8 için resmi Android Pie güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Bölge bölge olarak aktif edilen yeni güncellemenin henüz size gelmediğini görüyorsanız, bir süre sonra tekrar denemenizi tavsiye ederiz.

Nokia 8 Android Pie Güncellemesi

Nokia 8.1 Tanıtım Öncesinde Yeniden GözüktüNokia 8.1 Tanıtım Öncesinde Yeniden Gözüktü

Yeni güncelleme ile beraber cihaz sahiplerine yeni özellikler ve kontrol işlevleri gelmiş oluyor. Cihaz genel anlamda bir performans kazanırken HMD Global’ın Nokia markası ile diğer modellerine de yakın bir zamanda Android Pie güncellemesi sunması bekleniyor. Nokia 8 serisi kavuştuğu Android Pie ile beraber iyileştirmeler ve güvenlik yamalarının yanı sıra arayüz tarafında bazı yeniliklerin de olduğu belirtiliyor. HDM Global’ın güçlü bu modelinin sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak ise cihazda Snapdragon 835 işlemcisi bulunuyor. 2K bir ekran çözünürlüğü bulunan modelde 5.3 inçlik IPS bir ekran görüyoruz.

Nokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Nokia 8’in 4 ve 6 GB RAM seçenekleri bulunurken depolama tarafında ise 64 GB’lık seçenek karşımıza çıkıyor. Ekran çentiği bulunmayan model ekran tasarımı noktasında nitekim geniş çerçevelere sahip durumda. Gorilla Glass 5’e sahip olan cihazın arka yüzeyinde 13 megapiksellik ZEISS kamera lensi bulunurken 3090 mAh’lik bir batarya da yer alıyor. Güncellemenin yakın zamanda tüm kullanıcılara erişmesi bekleniyor.


Nokia 8.1 tanıtıldıNokia 8.1 tanıtıldı
HDM Global'den Yeni Bir Nokia Başarısı Daha GeldiHDM Global'den Yeni Bir Nokia Başarısı Daha Geldi
Nokia 9, Snapdragon 845 ile GelebilirNokia 9, Snapdragon 845 ile Gelebilir

PAYLAŞ