Nokia 7 Plus'ın özellikleri - Haberler - indir.com

Nokia 7 Plus'ın özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-07 12:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Nokia şüphesiz akıllı telefon çıkmadan önce dünyanın en büyük telefon üreticisi konumundaydı. Teknoloji ile birlikte gelişen akıllı telefonlara geçiş sürecine ayak uyduramayan Nokia, dönemin Apple, Samsung, LG gibi üreticiler yükselişine devam ederken piyasaya hakim olamamış ve çöküş sürecine girmişti. Toparlanmaya çalışan Nokia Windows Phone ile ortaklık yapmış ve Andoid işletim sistemine kafa tutarak farklı bir işletim sistemi ile sektörde tutunmaya çalışmıştı. Ancak bu tutunma çabaları fayda vermeyen şirket diğer firmalara karşı kaybetti ve el değiştirdi. Geçmişiyle kalbimizde yer edinen Nokia yeni akıllı telefonu ile sektöre hızlı bir giriş yapmak istiyor. Efsane markanın yeni akıllı telefonu Nokia 7 Plus teknik özellikleri ve Resmi tanıtım fotoğraflarıyla sızdırıldı. Nokia'nın bu ay sonu yapılacak olan MWC 2018 etkinliğinde tanıtmayı planladığı Nokia 7 Plus;

Nokia 7 Plus'un Teknik Özellikleri

Orta ve üst seviye olarak lanse edilecek olan yeni akıllı telefon Nokia 7 Plus Çin kaynaklı siteler tarafından basına sızdırıldı.Resmi tanıtım görsellerinin de yer aldığı bilgilerde cihazın teknik özellikleri şöyle yer alıyor :

-Qualcomm Snapdragon 660-a yonga seti

-18:9 oranına sahip 6 inç FullHD + LCD ekran

-4 GB RAM ve 64 GB ROM

-Android 8.0 İşletim Sistemi

-Çift 12 ve 13 Megapiksel ZEISS ana kamera ve 16 Megapiksel ön kamera sensörleri

Ayrıca Alüminyum ve seramik ile kaplanan telefonun fiyatı ile ilgili Nokia tarafından açıklanan herhangi bir bilgi bulunmamakta.





PAYLAŞ