Nokia 7 Plus İçin Android 9.0 Yayınlandı - Haberler - indir.com

Nokia 7 Plus İçin Android 9.0 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-30 18:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android pazarında uzun süredir yer alan Nokia’nın üretici markası olan HMD Global’den önemli açıklamalar yapıldı. Şirketin güçlü modellerinden olan Nokia 7 Plus cihazı için Android Pie güncellemesinin dağıtılmaya başlandığı açıklandı. HMD Global yelpazesinde yer alan diğer Nokia modellerine ise önümüzdeki aylarda güncellemenin gelmesi bekleniyor. Son dönemlerde ürettiği fiyat performans ürünleri ile yükselişe geçen marka Nokia, beklenen üzere 7 Plus modeli için Android 9.0 Pie güncellemesini sunmaya başladı. HDM Global cephesinden Juho Sarvikas tarafından gelen açıklamada güncellemenin yayınlandığı ifade edildi.

Diğer Nokia modellerine ise güncellemenin ilerleyen aylarda sunulacağı belirtildi. Android’in şuana kadar ki en güçlü sürümü olan 9.0 Pie birçok ek özelliği Nokia 7 Plus serisine sunmuş oluyor. Bu noktada yenilenmiş ana ekran çubuğu ve yeni hareket ve jest animasyonları yer alıyor. Ekranda parmak kaydırma hareketleri ile farklı işlemlerin gerçekleştirilmesi sağlanıyor. Ayrıca yenilenmiş arayüz daha modern bir hale getirilirken kullanıcı deneyimi ise üst seviyelere çıkartılmış oluyor.

Nokia 4 Ekim’de yeni akıllı telefonunu Londra’da tanıtacakNokia 4 Ekim’de yeni akıllı telefonunu Londra’da tanıtacak

Nokia 7 Plus Android 9.0 Pie Yenilikleri

HDM Global şirketi kullanıcılara en iyi Android deneyimini sunabilmek adına aşırı değişiklikler gerçekleştirmiyor. Bu noktada Android’in tüm özelliklerine Nokia akıllı telefonlarda erişmek mümkün oluyor. Bu kapsamda Huawei ve Samsung gibi arayüzü çok makyajlı olmayan Nokia 7 Plus modeli daha çok stok Android deneyimi sunarken yenilikleri de ihmal etmiyor.

  • Yenilenmiş ayarlar menüsü ile bildirim alanı haricinde çok yönlü ana ekran çubuğunu görüyoruz.
  • Optimize edilmiş yeni parlaklık seviyesi ve arayüzü.
  • Uyarlamalı batarya özelliği ve sık kullanılan uygulamalar özelliği
  • Tahmin edilebilen uygulama eylemleri
  • Yenilenmiş kamera v9.0 uygulaması ve arayüz yeniliği ile Google lens desteği.

Nokia 7 Plus kullanıcısı iseniz güncellemeleri zaman zaman kontrol edebilirsiniz.



PAYLAŞ