Nokia 6300 ve Nokia 8000 yolda - Haberler - indir.com

Nokia 6300 ve Nokia 8000 yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-04 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

HMD Global çatısı altında olan Nokia şirketi, eski efsane cep telefonu modellerini yeni nesile uyarlayacak gibi duruyor. Öyle ki yaşanan gelişmeler ile beraber Nokia 6300 ve Nokia 8000 modellerinin tekrar geleceği ortaya çıktı. HDM Global, Nokia’nın eski efsane modelleri olan 3310, 8810, 2720 ve Nokia 5310 modellerini geçitiğimiz zamanlarda güncelleyerek geleceğe sunmuştu. Şimdi ise söylemiş olduğumuz Nokia 6300 ve Nokia 8000 modellerinin güncel donanımlar ile donatılarak yeniden pazara giriş yapması bekleniyor. Henüz kesin olmasa da, orijinal tasarıma sahip olacak olan bu modellerin şuan için resmi kayıtlarda yer aldığı ifade ediliyor. 5G yerine 4G desteği ile geleck olan bu modellerin büyük bir ihtimalle uygun fiyatlı bir etikete sahip olması bekleniyor.

Nokia 6300 ve Nokia 8000 yeniden geliyor

Nokia'nın yeni telefonu hakkında detaylar ortaya çıktıNokia'nın yeni telefonu hakkında detaylar ortaya çıktı

Her iki cihaz arasında Nokia 8000 modeli daha fazla merak uyandırırken, standart telefonlara talebinde olduğu biliniyor. Kullanıcılar bu tarz modelleri daha çok sağladıkları uzun pil ömürlerinden ötürü sadece telefon görüşmesi için ana cihazlarının yanına tercih ediyorlar. 2019 yılının başında adından oldukça söz ettiren şirket, 2020’de ise hiç gündeme gelmiyor. Öyle ki firmanın son dönemde sunduğu iddialı bir akıllı telefon modeli bulunmuyor. Bunun değişmesi için ise şirketin geliştirmelerini sürdürdüğü biliniyor. Bu noktada bazı kaynaklara göre Nokia katlanabilir akıllı telefon modelinin önümüzdeki dönemlerde karşımıza çıkması bekleniyor. Henüz bu cihazın özellikleri veya ne zaman sunulacağına dair bir tarih belli olmazken, birçok kaynağın telefonun Samsung Galaxy Fold yerine Samsung Galaxy Z Flip gibi dikey katlanabilir bir yapıda gelmesi bekleniyor.

Bakalım Nokia, hem eski model yenilenmiş cihazları hem de yakında sunulması beklenen güçlü modelleri ile bekleneni sunabilecek mi göreceğiz. Şuan için bilinenler bunlardan ibaret durumda.  


Nokia 10 PureView hakkında yeni sızıntıNokia 10 PureView hakkında yeni sızıntı
Alman Patent'inde Nokia ve Lenovo savaşıAlman Patent'inde Nokia ve Lenovo savaşı

PAYLAŞ