Nokia 5.3'ün tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Nokia 5.3'ün tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-09 10:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

İlk olarak Nokia 5.2 adı ile kullanıcıların beğenisine çıkması beklenen Nokia 5.3 şeklinde isimlendirilen yeni telefon modelinin fotoğraf ve teknik özellikleri tüm detayları ortaya çıktı. HDM Global uzun süredir Nokia 5.2 adıyla beklenen akıllı cep telefonu modelini Nokeia 5.3 adıyla piyasaya sürebilir. Nokia ile ilgili çıkardığı haberler ile güvenilir olarak değerlendirilen Nokiapoweruser, cihazın tüm merak edilen yönlerini ortaya koymuş durumda.

Nokia 5.2, 5.3 şeklinde gelebilir

Nokiapoweruser'dan elde edilen haberlere göre Nokia 5.3 yani eski adı ile 5.2, 16 megapiksel, 5 megapiksel, 8 megapiksel ve 8 megapiksel sensörler de dahil olmak üzere dörtlü arka kamera kurulumu ile gelecek ve cihazın selfie kamerası ise 8 megapiksel çözünürlükte olacak. 18:5:9 en boy oranına sahip olan akıllı telefonun 3/6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı sunan alternatifi ile piyasaya sürüleceği belirtilmiş.

Nokia 5.2 Daredevil hakkında ilk detaylar belli olduNokia 5.2 Daredevil hakkında ilk detaylar belli oldu

Snapdragon 660 veya 665 yonga seti üzerine kurulması beklenen Nokia 5.3'ün ayrıca 4.000 mAh pil kapasitesi ile beraber karşımıza çıkması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan tüm bu bilgilere ek olarak cihazın, James Bond teması ile hazırlanan reklam filminden görüntüler de sızmış durumdadır. Su damlası çentik ve yuvarlak bir kamera modülüne sahip olan fotoğraflarda da ortaya çıkan Nokia 5.3 adlı akıllı cihazın 19 Mart tarihinde resmi olarak tanıtılması da bekleniyor.  Şu an için cihaz hakkında elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlı olup gelecek günlerde cihaz hakkında daha detaylı bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor. 



PAYLAŞ