Nokia 5.2 Daredevil hakkında ilk detaylar belli oldu - Haberler - indir.com

Nokia 5.2 Daredevil hakkında ilk detaylar belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-04 18:03:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ulaştığımız sızıntıda yer alan bilgilere göre Nokia 5.2 PureDisplay ve OZO Audio altında “Premium” özellikler taşıyacağı söylenen iddialar arasında. Nokai 5.2 teknik açıdan dikkatleri üzerine çekecek izlenim oluşturuyor. Üst seviye cihazlara koyduğu pek çok özelliği Nokia 5.2 içerisinde kullanılacağı firma tarafından desteklenen bir iddia.

İlk defa görselleri hakkında geçtiğimiz hafta sızdırılarak ulaştığımız Daredevil kod isimli Nokia 5.2 hakkında dikkat çeken bilgilere ulaştık. Kısa bir süre önce ilk kez karşımıza çıkarak bizi şaşırtmayı başaran Nokia 5.2, sayfada yer alan görsellerden de anlayacağınız üzere arkasında 3 adet kameranın yer aldığı yuvarlak bir modül yer alıyor. Burada bulunan 3 kameradan ana kameranın 48 MP (F1.8) çözünürlükte olduğuna ulaştık. Öte yandan kameranın ZEISS imzalı olacağı açıklanıyor. Tüm bu gelişmelere ek olarak öte yandan PureDisplay ve OZO Audio altında “Premium” özellikler taşıyacağı söylenen iddialar arasında. Nokai 5.2 teknik açıdan dikkatleri üzerine çekecek izlenim oluşturuyor. Üst seviye cihazlara koyduğu pek çok özelliği Nokia 5.2 içerisinde kullanılacağı firma tarafından desteklenen bir iddia. Bu söylemiyle de firma herkesi heyecanlandırmayı başarıyor doğrusu. İlk görselde gördüğümüz kadarı ile parmak izi sensörü 3’lü kamera sisteminin altına yer alacak. Aynı zamanda telefon ön kamerayı da içerisinde alan bir damla çentiğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Alt çerçevesine  gelecek olursak ise ne yazık ki kalın olarak karşımıza çıkıyor cihaz. Bağlantı tarafında USB-C kullanan Nokia 5.2, stok bir Android işletim sistemi üzerine kurulmuş olarak karşımıza çıkıyor.

Merakla Beklenen Nokia 3.2 TanıtıldıMerakla Beklenen Nokia 3.2 Tanıtıldı

Cihaz Snapdragon 660 ile karşımıza çıkacak

Orta üst seviye konumlandırılacağı ifade edilen telefonun gücünü Snapdragon 660 işlemciden alıyor. En az 4 GB RAM ile karşımıza çıkacak olan cihaz, ekranında FHD+ çözünürlük sunulacak denilen modelin 3 bin 500 mAh pil gücü ile karşımıza çıkacağı iddia ediliyor. Yakın bir süre içerisinde muhtemelen akıllı telefon tanıtılacak. Ancak şu an için net bir tarih ne yazık ki veremiyoruz. Öte yandan bir hayli iddialı olan cihaz bakalım tanıtılacağı zamanda aynı ilgiyi görecek mi? Peki bu akıllı telefon hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?

 

 

 

 


Nokia Huawei Kararı Hakkında Açıklama Yaptı: Yaptırımlar İşimize GelirNokia Huawei Kararı Hakkında Açıklama Yaptı: Yaptırımlar İşimize Gelir
5 Kameralı Nokia 9 Pureview, Gümüş Renkle Gelicek5 Kameralı Nokia 9 Pureview, Gümüş Renkle Gelicek

PAYLAŞ