Nokia 5.1 Plus Tanıtım Tarihi Netleşti - Haberler - indir.com

Nokia 5.1 Plus Tanıtım Tarihi Netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-17 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

HMD Global cephesinden başarılı Nokia modelleri görmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde şirket cephesinden gelen son dakika bir duyuru ile Nokia 5.1 Plus modelinin lansmanın ertelendiği açıklanmıştı. Ancak şimdi bu yeni modeli yeni tanıtım tarihi belli oldu. Nokia 5.1 Plus modelni normal şartlarda 11 Temmuz tarihinde tüm detayları ile beraber görecektin. Fakat şirket tarafından gelen değişiklik haberi ile lansman ertelenmiş oldu. Şirketin bu ertelemeyi neden yaptığı henüz bilinmezken şimdi ise yeni tarih belli olmuş oldu. Gelen son ve net bilgilere göre modeli 17 Temmuz tarihinde resmi olarak karşımızda göreceğiz.

Şirketin alışılmış tasarım çizgisine sahip olması beklenilen bu yeni telefon dikkat çekici bir model olacağa benziyor. Geniş bir ekran çentiğine sahip olan modelin alt çerçevesi nitekim kalın diyebiliriz. Ön yüzeyde fiziksel bir tuşun bulunmadığı modelde parmak izi sensörü cihazın arka yüzeyinde bulunuyor. Model işlemci gücü olarak Helio P60 işlemcisini kullanırken RAM tarafında ise 3 GB, 4 GB ve 6 GB seçenekleri yer alıyor. 32 ve 64 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olan cihazın 5.86 inçlik 720p IPS bir ekranı yer alıyor. USB-C portuna da sahip olan model 3.5mm?lik kulaklık girişine de sahip durumda.

3000 mAh bir batarya kapasitesine sahip olan cihaz arka yüzeyinde 13 ve 5 megapiksellik çift bir kamerayı barındırıyor. Ön yüzeyde ise 8 megapiksellik bir kamera görüyoruz. Henüz net olmayan modelin fiyatının şuan için 120 dolar fiyat etiketi ile satışta olması bekleniyor.





PAYLAŞ