Nokia 5 yeni akıllı telefonla fark yaratmayı hedefliyor - Haberler - indir.com

Nokia 5 yeni akıllı telefonla fark yaratmayı hedefliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-18 10:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akılı cep telefonu sektöründe bir dönem durağanlık yaşayan Nokia, tekrar hareketlenmeye başladı. Nokia tarafından çeşitli yeni gelişmeler var. Nokia 5 yeni akıllı cep telefon ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Zaten yakın zaman önce C3 modeli ile adından söz ettiren Nokia, ortaya çıktığı kadarıyla yeni cihazında farklı özelliklerle kullanıcıları buluşturacak. 

Nokia 5 yeni akıllı telefon ile fark yaratması mümkün mü?

Nokia teknoloji dünyasında inişli çıkışlı bir geçmişe sahip olsa da 1865 yılından bu yana teknoloji dünyasının bir parçasıdır. Yakın zaman önce yaşadığı gelir artışı ile dikkat çeken şirket şimdi de farklı olacağı söylenen akıllı telefonlarıyla dikkat çekiyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan bilgilere göre Nokia, 2020 yılı bitmeden kullanıcıların karşısına beş yeni telefon modeli ile çıkacak. 2019 yılının başından bu yana sessizlikle hedeflerini bir bir gerçekleştirilen Nokia, 2020 yılında pek de adından söz ettirmeye markalar arasında yer alıyor. 

Nokia 5310 XpressMusic'in yenilenmiş versiyonu geliyorNokia 5310 XpressMusic'in yenilenmiş versiyonu geliyor

Üreticisi şirket Nokia, bu sessizliğini, 9.3 PureView, 7.3 5G, 6.3, 2.4 ve 3.4 modelleriyle bozacak deniyor. Söz konusu bu telefonlar hakkında henüz teknik özellikler ve detaylar hakkında bir bilgi bulunmuyor ancak modellerin isimlerinden de anlaşılacağı üzere bir tanesinde 5G bağlantı teknolojisine yer verilecek. Bu da Nokia’nın aslında teknolojiyi yeni piyasaya süreceği cihazlarda yakından takip ettiğini gösteriyor. Amiral gemisi olduğu belirtilen Nokia 9.3 PureView modeli gücünü Snapdragon 865 işlemciden alacak gibi gözüküyor. Söz konusu modelde kamera tarafında bir yenilik takip ediliyor. Bu da özçekim kamerasının ekranın altında yer alacak olması oluyor. Bu detayların yanında bir de geçtiğimiz yıldan bu yana en popüler tasarımlar arasında yer alan katlanabilir ekranlar için Nokia’nın da bir telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor ki bu oldukça heyecan verici duruyor. Söz konusu fikri ortaya atanlara göre Nokia’nın katlanabilir telefonu dikey bir tasarıma sahip olacak.


108 Megapiksel kamerasıyla dikkatleri üzerine toplayan Nokia 9.3 PureWiew hakkında yeni sızıntılar108 Megapiksel kamerasıyla dikkatleri üzerine toplayan Nokia 9.3 PureWiew hakkında yeni sızıntılar
Uygun fiyatlı yeni akıllı telefon Nokia 2.4 geliyorUygun fiyatlı yeni akıllı telefon Nokia 2.4 geliyor
Uygun fiyatlı Nokia telefon için geri sayım başladıUygun fiyatlı Nokia telefon için geri sayım başladı

PAYLAŞ