Nokia 4 Ekim’de yeni akıllı telefonunu Londra’da tanıtacak - Haberler - indir.com

Nokia 4 Ekim’de yeni akıllı telefonunu Londra’da tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-21 16:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Akıllı telefon üreticilerinin son günlerde ortaya çıkarttıkları muhteşem özelliklere sahip akıllı telefonları görüyoruz. Bu şirketlerin içerisinde Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei gibi dünya teknoloji devi şirketler bulunuyor. Bu şirketlerin sürekli akıllı telefonlarını geliştirdiklerini, yazılımlarını güncellediklerini ve daha birçok teknolojik ürün geliştirdiklerini biliyoruz. Fakat ortalıklarda çok görmediğimiz Nokia'da yeni akıllı telefonunu tanıtacak. 

Nokia 4 Ekim’de yeni akıllı telefonunu Londra’da tanıtacak

HDM Global'ın çatısı altında olan Nokia, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen günlerde daha belirgin hale geliyor. Yıl boyunca düzenli aralıklarla yeni telefonlarını duyuran HMS Global, 4 Ekim'de yeni bir telefon daha tanıtacak. Şirket tarafından gönderilen etkinlik davetiyesinde Nokia adlı bir markanın da akıllı telefonunun çıkacağı yazıyordu. İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleşecek olan bu etkinliğin yeri olarak tam bir bilgi verilmedi. Etkinlikte hangi cihazların tanıtılacağı konusunda da hali hazırda pek bir bilgi yok. Ancak işaretleri takip ettiğimizde, etkinliğin yıldızının Nokia X7 veya global adıyla 7.1 Plus olacağını gösteriyor. 

Nokia'nın 4 modeline yüz tanıma özelliği gelecekNokia'nın 4 modeline yüz tanıma özelliği gelecek

7 Plus'ın izlerini takip etmesi beklenen cihazın, Android One programının çatısı altında olması bekleniyor. Bu akıllı cihazın "uygun fiyatlı amiral gemisi" tanımından uzaklaşmaması da beklentiler arasında. Telefon gücünü Qualcomm 710 yonga setinden alacak. Nokia, ekim ayında düzenlenecek olan etkinlikte tek telefon tanıtacak marka değil. Bu markaların arasında LG, Google, Samsung ve Huawei'de var. Henüz resmi bir açıklama gelmese de OnePlus markası da yeni telefonlarını bu etkinlikte tanıtacak. 


Nokia 9 başarılı bir çıkış yakalayacak!Nokia 9 başarılı bir çıkış yakalayacak!
Nokia 5.1 Plus Tanıtım Tarihi NetleştiNokia 5.1 Plus Tanıtım Tarihi Netleşti
Cepleri yakmayan Nokia X5 tanıtıldı!Cepleri yakmayan Nokia X5 tanıtıldı!

PAYLAŞ