Nokia 2.1, Nokia 5.1 Plus ve Nokia 6.1 Plus geliyor! - Haberler - indir.com

Nokia 2.1, Nokia 5.1 Plus ve Nokia 6.1 Plus geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-09 12:55:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Piyasaya yeniden dönüş yapan Nokia, yeni telefon modelleri ile piyasaya giriş yapmaya hazırlanıyor. İşte yeni modeller ile ilgili detaylar.

Nokia, yeni telefon modelleri ile sektörde yer almaya hazırlanıyor. 21 Ağustos tarihi itibari ile yapılacak tanıtım ile duyurulacağı belirtilen Nokia 2.1, Nokia 5.1 Plus ve Nokia 6.1 Plus modelleri aynı zamanda farklı bölgelerde de satışa girecek. Öyle ki Nokia 6.1 Plus modeli yeni bir cihaz olmasa da cihazın Hindistan pazarında satışa çıkacak olması yeni bir gelişme. Konuyla ilgili detaylar Nokia’nın resmi internet sitesinden duyuruldu. Model için hazırlanan sayfada Hindistan’da da tanıtılacağı belirtildiği için bu model için şimdiden ülkede geri sayım başlatıldı.

Nokia 6.1 Plus sonunda tanıtıldıNokia 6.1 Plus sonunda tanıtıldı

Nokia 9 başarılı bir çıkış yakalayacak!

Nokia 6.1 Plus

Nokia tarafından Çin’de Nokia X6 adı ile çıkan cihazın Hindistan versiyonu Nokia 6.1 Plus olacak. Bu nedenle telefonun tüm özelikleri Nokia X6 ile aynı olacak. Çin’de yaklaşık 190 dolar gibi bir etiket fiyatına sahip olan cihazın o dönemde yapılan tanıtımlarda Çin dışı satış fiyatı 290 dolar olarak açıklanmıştı. Bu nedenle markanın yeni bir açıklama yapmaması halinde Hindistan’daki satış fiyatı da yine 290 Dolar olacak. Telefonda yer alan özellikler ise şöyleydi; 5.8 inç Full HD+ ekran, Qualcomm Snapdragon 636 işlemci, 16 Megapiksel + 5 Megapiksel çift kamera.

Nokia X6 Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı

Nokia tarafından Nokia 6.1 Plus dışında tanıtılacak diğer cihazlar Nokia 2.1, Nokia 5.1 Plus hakkında ise bugüne kadar herhangi bir detay verilmezken sızdırma da olmadı.





PAYLAŞ