Nokia 1.4'ün özellikleri ve fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Nokia 1.4'ün özellikleri ve fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-04 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasında sağlam bir yere sahip olan Nokia'nın özellikle giriş seviyesinde olan yeni temsilcisi Nokia 1.4 uygun fiyatlı ve Android Go işletim sistemi ile beraber kullanıcıların beğenisine sunuldu. Snapdragon 215 ile çıkan telefonun fiyatı ise 99 Euro'dur. 

Bir zamanlar cep telefonu denildiğinde ilk akla gelen markalardan Nokia, akıllı cep telefonların yükselişiyle beraber çeşitli sorunlar yaşamış ve piyasadaki hakimiyetini kaybetmişti. Fin merkezli teknoloji markası birkaç yıl önce cep telefonu departmanını HMD Global'a satarak bu şirketin çatısı altında üretimlerine devam etti. HMD ile oldukça başarılı işler yapan Nokia, şimdi ise giriş seviyesindeki akıllı cep telefonu modeli ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Nokia 1.4, akıllı cep telefonlarda pek fazla teknik özellik aramayan kullanıcılar için uygun fiyatlı ve makul özellikler ile kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. 

Nokia TA-1322 tasarım ve bazı özellikleri FFC listesinde ortaya çıktıNokia TA-1322 tasarım ve bazı özellikleri FFC listesinde ortaya çıktı

Nokia 1.4 özellikleri

Söz konusu bu akıllı cep telefon, şirketin özellikle fiyatı ile dikkat çekecek olan kullanıcılar için Android Go işletim sistemi ile kullanıcıların beğenisine sunulan bir model. Android Go, düşük telefonlarda tercih edilen daha hafif bir yazılım tercih ederek, çok daha verimli bir kullanım sunuyor. Özellikle de Nokia 1.4  gibi hafifi özellikli modeller için bu durum oldukça önemlidir. 

Buna ek olarak 6,5 inç HD+ çentikli bir tasarım ile üretilen bu telefon; Qualcomm Snapdragon 215 işlemci sistemine sahiptir. 16 GB, 32 GB, ve 64 GB olmak üzere üç farklı depolama seçeneğine sahip olan bu özelliğe 1 GB, 2 GB ve 3 GB RAM eşlik ediyor. 8 MP + 2 MP arka kamera, 5 MP ön kamera özelliğine sahip olan model, 4G bağlantı destekliyor ve kutudan Android 10 Go ile çıkıyor. Batarya kısmında ise 4,000 mAh büyüklüğünde 5W şarj desteği ile kullanıcıların karşısına çıkar. Batarya kapasitesi her ne kadar oldukça iddialı olarak değerlendiriliyor olsa da, 5W şarj yavaş kalacağından telefonu uzun süre şarjda bekletmeniz gerekebilir. Nokia 1.4 ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar gelecek günlerde çok daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. Cihaz uygun fiyatı ve orta halli özellikleriyle beğeni kazanır. 


Nokia 5G desteğine sahip dört yeni akıllı telefon üzerinde çalışıyorNokia 5G desteğine sahip dört yeni akıllı telefon üzerinde çalışıyor
Nokia üç yeni akıllı telefon modeli tanıtacakNokia üç yeni akıllı telefon modeli tanıtacak
Nokia'nın Professional P3600 kulaklığının duyurusu yapıldıNokia'nın Professional P3600 kulaklığının duyurusu yapıldı

PAYLAŞ