Nokia 10'un detayları sızdırıldı - Haberler - indir.com

Nokia 10'un detayları sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-11 09:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

HMD Global şirketi tarafından üretilen amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonu Nokia 10, render görüntüleriyle beraber ortaya çıktı. Nokia 10'un arka kısmında beşli kamera sisteminin olması bekleniyor. Bununla beraber aynı zamanda cihazın ekranının da şelale ekranla geleceği düşünülüyor. Nokia akıllı telefonların üreticisi HMD Global, şirketin yakın zaman içerisinde tanıtımını gerçekleştireceği Nokia 10'un hazırlıkları devam ederken, cihazla ilgili ilk sızıntılar da halen gelmeye devam ediyor. 

Fiyatı, 699 dolardan başlayacak

Nokia 10'un Carl Zeiss marka beşli arka kamera ile geleceği düşünülüyor. Render görüntülerinde daire içinde konumlandırıldığı görülen bu kamera sisteminin, koruyucu camla kaplanacağı aktarıldı. Cihazın ön kamerasının entegre edildiği ince bir üst çerçeveye sahip olan bu akıllı cihazın, şelale ekranın ise 90 Hz yenileme hızı ile beraber geliyor. Bununla beraber aynı zamanda cihazın ekranı 2K çözünürlük özelliğine de sahip olacağı düşünülüyor.

Efsane Nokia telefonlardan biri geri dönüyorEfsane Nokia telefonlardan biri geri dönüyor

Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti üzerine inşa edileceği düşünülen Nokia 10'un diğer özellikleri arasında 6/8GB RAM, 128/512GB depolama alanı, stereo hoparlörlerin yanı sıra USB-C bağlantı noktası yer alıyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonun 699 dolarlık bir fiyat etiketi ile kullanıcıların karşısına çıkacağı sızan bilgiler arasındadır. Cihazın tanıtımının gerçekleşeceği lansman tarihi hakkında ise henüz kesin bir bilgi yoktur. Fakat yakın zaman içerisinde tanıtımının gerçekleşmesi beklenen Nokia 10'un hem tasarım olarak hem de teknik özellikleriyle kullanıcıların dikkatini çekeceği düşünülüyor. İlerleyen süreçte cihaz hakkında daha detaylı bilgilerin geleceğini de aktarmak gerekir. 

 


Nokia 9.2 Pureview'ın render görüntüsü sızdırıldı!Nokia 9.2 Pureview'ın render görüntüsü sızdırıldı!
Nokia'nın 6 telefonu tasarım ödülü aldıNokia'nın 6 telefonu tasarım ödülü aldı
Nokia 5.3'ün tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktıNokia 5.3'ün tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktı

PAYLAŞ