No Man's Sky'ın güncellemesi, oyuna iyi geldi - Haberler - indir.com

No Man's Sky'ın güncellemesi, oyuna iyi geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-26 09:25:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

No Man's Sky, 2016 yılında piyasaya sürülen ve oyuncuların büyük beklentiler içerisinde beklediği yapımlardan biri olmuştu. Oyunun çıkışından önce, geliştirici ekip Hello Games büyük vaatlerde bulunarak, oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Daha sonra çıkışıyla birlikte oyuncularını hayal kırıklığına uğratan yapım, yoğun olumsuz eleştirilere maruz kaldı. No Man's Sky, hem videolarda göründüğü gibi olmadı hem de geliştirici ekip çıkışından sonra yapacağı şeylerle alakalı söylediği hiçbir sözü tutmadı. Bu durum oyunun, 2016 yılının en kötü oyunlarından biri olarak adından söz ettirmesine neden oldu.

Yaşanan tüm bu olaylara rağmen, geliştirici ekip Hello Games oyundan vaz geçmedi. No Man's Sky için bu yaz içerisinde büyük bir güncelleme yayınlayacaklarını, sene başında duyurdu. Bu kez sözünü tutan geliştirici ekip, beklenen güncellemeyi yayınladı.

No Man's Sky'ın yeni güncellemesi 'Next', oyunun oyuncu sayısını arttırdı

2016 yılının 9 Ağustos tarihinde ilk kez piyasaya çıkan No Man's Sky, oyuncularına bekleneni verememişti. Geliştirici ekibin, bu yılın başlarında bir güncelleme duyurduğu ve bu güncelleme ile oyunda büyük değişiklikler yapacağı biliniyordu. Oyun tutkunları güncellemenin neler getireceğini merakla bekliyorlardı ve beklenen güncelleme sonunda yayınlandı. No Man's Sky'ın yeni güncellemesi oyuna oldukça iyi geldi. İlk çıktığında oyuncularından büyük tepkiler alan No Man's Sky, şimdi dünya genelinde yayınlanan yeni "Next" adlı güncellemesiyle birlikte, en çok satan oyunlar arasında zirveye doğru yükseliyor. No Man's Sky'ın son olarak anlık oyuncu sayısının, 41,861'e ulaştığı kaydedildi.

No Man's Sky için 2017 yılında Atlas Rises adlı bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile oyunun anlık oyuncu sayısı 20 bine ulaşsa da sonrasında yine düşmüştü. Şimdi elde edilen anlık oyuncu sayısı, oyunun ilk çıktığı günden sonra, ulaştığı en yüksek anlık oyuncu sayısı oldu. No Man's Sky'ın Steam'deki şu anki konumu, en çok sayan 10. oyun. Oyunun yükselmeye devam mı edeceği yoksa yine düşüşe mi geçeceği merakla bekleniyor.





PAYLAŞ