'No Man's Sky'da Galaksinin Merkezinde Ne Olduğu Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

'No Man's Sky'da Galaksinin Merkezinde Ne Olduğu Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-13 11:39:33
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Çıkışıyla beraber oyuncuların ilgisini üzerine toplamayı başaran No Man's Sky'da merak edilen bir durum ortaya çıktı. Oyunda galaksinin merkezinde ne olduğu öğrenildi.

Oyuncuları galaksinin bilinmeyen köşelerinde bir maceranın içine çeken No Man's Sky, bu yılın en çok merak edilen oyunlarından birisi oldu. Yayınladığı tanıtım videoları oyuncuları büyük bir merakın içerisine sokmuştu. Piyasaya çıktıktan sonra oyuncular tarafından ilgi görmeyi başardı. Fakat oynandıktan sonra oyuncuların beklentilerini karşılayamayarak hayal kırıklığına yol açtı. Lansmanlarda tanıtılan videolardaki oyunla karşılarına çıkan oyunun birbirinden çok farklı olduğunu düşünen oyuncular, No Man's Sky konusunda yanıldıklarını anladılar. Oyunculara galaksinin merkezine ulaşma amacı sunan oyunda, sona gelen bir oyuncu, bu konuda da hayal kırıklığı yaşadı.

No Man's Sky, bu yıl çıkışından önce yaptığı tanıtımlarında oldukça ses uyandıran bir oyun olmayı başarmıştı. Bununla beraber oyuncularda oyunu merakla beklediler ve çıkmasıyla beraber platformların başındaki yerlerini aldılar. Fakat bekledikleri gibi bir oyunla karşılaşmayan oyuncular, oyun konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Pek çok farklı platformun oyuncusu, bu konudaki tepkilerini dile getirdi. Oyundaki amacınız farklı gezegenlerde mücadele ederek, yeni şeyler keşfedip galaksinin merkezine ulaşmak. Galaksinin merkezine ulaştığında düşüncelerinin değişeceğine inanan oyuncular da, bunu başaran bir oyuncunun paylaşımıyla bu düşüncelerinde haksız olduklarını gördüler. No Man's Sky, oyunun sonunda da oyuncuları tatmin etmeyerek hayal kırıklığına uğrattı ve oyuna olan tepkiler büyüdü.

Oyunda var olan gezegenlerdeki görevlerinizi tamamladıktan sonra, oyunun sonu olarak galaksinin merkezine ulaşıyorsunuz. Bunu başaran bir oyuncu, galaksinin merkezine ulaştıktan sonra video paylaştı. Bu videodan sonra oyuncular, bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Paylaşılan videoya göre, galaksinin merkezine gittiğinizde, birkaç dakikalık ışık hızı efektinden sonra, 'Hilbert Boyutu' adlı farklı bir gezegene geçiş yapıyorsunuz. Oyun içerisinde yeni şeyler keşfetmeyi kendisine amaç edinen No Man's Sky'ın böyle bir son yapması doğal bir durum denilebilir fakat oyuncular bu durumdan hiç de memnun değil. Oyunun sonunu getiren oyuncunun paylaştığı videoyu izlemek isterseniz aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

 





PAYLAŞ