Nintendo'dan, PUBG benzeri yeni Mario oyunu geliyor - Haberler - indir.com

Nintendo'dan, PUBG benzeri yeni Mario oyunu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-04 16:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının bilinen isimlerinden Nintendo, sadece Switch abonelerine özel olarak geliştirdiği Super Mario Bros. 35 adlı yeni oyununun duyurusunu yaptı. Bu oyun, bildiğimiz Mario’dan farklı; zira Super Mario Bros. 35, bir hayatta kalma oyunu olacak. Burada oyunun sonuna ulaşmak için çeşitli engelleri aşarak hayatta kalmaya yönelik hareket etmeniz gerekecek. 

Bir zamanların efsanesi olan ki hala da popülerliğini koruyan Mario, çok yakında yepyeni bir deneyimle oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun geliştiricisi Nintendo, yaptığı duyuruda sadece Switch abonelerine özel olmak kaydıyla yeni geliştirdiği Super Mario Bros. 35′in duyurusunu gerçekleştirdi.

Nintendo Switch hesapları siber saldırıyla karşı karşıyaNintendo Switch hesapları siber saldırıyla karşı karşıya

Nintendo, yeni Mario oyununun duyurusunu yaptı

Bu oyun, orijinal Mario'nun devamı veya oyun dünyasında ses getirmek amacıyla geliştirilmiş bir oyun değildir. Bunu Mario'yu günümüz oyun trendyleriyle donatarak yad etmek için geliştirilen bir oyunculuk olarak tanımlamak çok daha mantıklı olur. Çünkü Nintendo'nun yeni oyununu 31 Mart 2021'den itibaren kullanımdan kaldıracağını açıklamasını, bu tasviri oldukça destekliyor. 

Super Mario Bros. 35, isminden de anlaşılacağı üzere toplam 35 oyuncuyu çevrim içi ortamda aynı dünyanın bir parçası yapacak. Bu 35 kişi, hayatta kalan son Mario oyuncusu olabilmek amacıyla kendilerine verilen olağanüstü yetenekleri kullanarak birbirleriyle zamana karşı rekabet edecek. Ayrıca oyun, grafik bakımından da klasik Mario’nun özdeşleşmiş tasarım dilinden ve basitliğinden de ödün vermiyor. 

Bros. 35′i keyifli hale getirecek olan en iyi tarafı, oyundaki ürünleri satın alabilmek için oyun esnasında yerden toplayacağımız jetonları, rakiplerimize karşı kendimizi üstün kılmak için bir araç olarak kullanmaya çalışmamız olacak. Sahip olduğumuz jetonlar, rakibimize olan üstünlüğümüzle doğru orantılı; dolayısıyla bu oyun, epey heyecan verici bir deneyim sunacağa benziyor. Geliştiriciler Bros. 35′i bu senenin ekim ayından başlayarak, 31 Mart 2021′e kadar olmak suretiyle sadece 4 ay kullanıma sunacak.


Nintendo 140 hesabın saldırıya uğradığını açıkladıNintendo 140 hesabın saldırıya uğradığını açıkladı
Nintendo Switch Pro 4K çözünürlükle mi geliyor?Nintendo Switch Pro 4K çözünürlükle mi geliyor?
Yeni Nintendo Switch modeli Nintendo Switch Pro olabilirYeni Nintendo Switch modeli Nintendo Switch Pro olabilir

PAYLAŞ