Nintendo yeni bir Zelda oyunu peşinde! - Haberler - indir.com

Nintendo yeni bir Zelda oyunu peşinde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 11:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Nintendo, geliştiriciler için yayınladığı bir iş ilanında yeni bir Zelda’nın ilk ipuçlarını vermiş durumda. İşte Nintendo’nun yeniden gündeme gelmesini sağlayan yeni gelişmeler.

Nintendo’nun Japonya’ya yönelik yayın yaptığı bir web sitesinde yeni iş ilanları yayınlandı. Bir poster olarak yayınlanan yeni iş ilanında 3D CG tasarımcısının arandığı belirtildi. Bu yeni iş ilanında açık dünyalar ve zindanlar için arazi ve topografya üzerinde çalışmak üzere bir kişi arandığı net bir şekilde belirtilirken bu durum tüm dünya genelinde Nintendo’nun yeni yeni bir oyun hazırlığında olduğu ve bu yeni oyunun da Zelda’nın yeni bir versiyonu olacağı şeklinde yorumlandı.

The Legend of Zelda Breat of the Wild incelemeThe Legend of Zelda Breat of the Wild inceleme

The Legend of Zelda: Breath of the Wild yine ödül aldı

Yeni elemanlar aranıyor

Nintendo tarafından yayınlanan bir diğer iş ilanında ise oyun detaylarını planlayabilen, yeni dünyalar, zindanlar yapabilecek bir seviye tasarımcı arandığı ifade edildi. Bu iş ilanları ile birlikte Nintendo’nun kapsamlı bir oyun dünyası yaratacağı net olarak görülürken bu durumun uzun zamandan beri konuşulan Zelda ile bağdaştırılması da sürpriz değil. Konuyla ilgili en çok paylaşılan video ise şöyle;





PAYLAŞ