Nintendo Swtich çıkışıyla beraber satış rekorları kırdı! - Haberler - indir.com

Nintendo Swtich çıkışıyla beraber satış rekorları kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-10 10:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Nintendo'nun geçtiğimiz yıl duyurduğu yeni oyun konsolu Nintendo Switch'in çıkışı oyun tutkunları tarafından merak içerisinde bekleniyordu. Oyun konsoluna dair çıkan bilgiler ve konsolun kapsadığı oyunların haberi geldikçe oyun severler konsolun çıkışını daha bir heyecanla bekliyorlardı. Beklenen gün sonunda geldi ve Nintendo'nun yeni oyun konsolu Switch geçtiğimiz hafta içerisinde piyasadaki yerini aldı. Çıkmadan önce de yoğun ilgi gören konsol, çıkışından sonra da satış rekorlarıyla gündeme düştü. Çıkışından yaklaşık 1 hafta geçen Switch, satış rakamlarıyla Nintendo'nun yüzünü güldürmeyi başardı. Switch, hem Japonya'da hem de ABD'de rekor kırdı.

Geçtiğimiz yıl duyurulduğundan beri oyun tutkunları tarafından yakın takibe alınan Nintendo Switch, tüm oyun camiası tarafından merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz haftalarda piyasadaki yerini alan Switch, yoğun bir ilgiyle karşılaştı ve satış rekorlarına imza attı. Satışlarının incelenmesinin üzerine, Switch'in elde ettiği başarı beklenenin üzerinde oldu. Hem ABD'de hem de Japınya'da adından söz ettirmeyi başaran yeni oyun konsolu, ABD'de piyasaya çıkar çıkmaz, selefi Nintendo Wii'nin ilk iki günde elde ettiği satış rakamlarını geçmeyi başardı.

Switch aynı zamanda kendisine özel olarak geliştirilen birçok oyunu oyun tutkunlarıyla buluşturacak. Switch'e özel olarak tasarlanan oyunlardan biri olan The Legend of Zelda: Breath of the Wild'de konsolla beraber rekor kırdı. Zelda serisi de, oyun severlerin konsolu almasında etkili olan noktalardan biri oldu. Serinin başka bir platformda oynanamıyor olması, oyunu oynamak isteyenleri Switch almaya itti. Switch'e olan ilginin ilerleyen zamanlarda nasıl olacağı merak konusu.





PAYLAŞ