Nintendo Switch'in ısınma ve bükülme sorunu - Haberler - indir.com

Nintendo Switch'in ısınma ve bükülme sorunu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-06 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru adı sıkça duyulmaya başlayan oyun konsolu Nintendo Switch, kısa bir süre önce çıkışını gerçekleştirdi. Çıkışının üzerinden ortalama bir ay geçen oyun konsolu, birçok oyun sever tarafından denendi. Oyuncular platformlar üzerinden, oyun konsoluna dair yorumlarını da yavaş yavaş paylaşmaya başladılar. NeoGAF ve Reddit üzerinden gelen yorumlara bakıldığında, bazı kullanıcıların Nintendo Switch'in aşırı ısınmaya başlamasından şikayet ettikleri görüldü. Hatta bazı yorumlarda, konsolun bükülmeye başladığını söyleyenler oldu.

Nintendo Switch portatif modda ve büyük ekran modunda oynanabiliyor. Isınma ve bükülmeler, portatif  oyun modunda yaşanmıyor. Oyuncuların şikayet ettiği ısınma ve bükülme durumu daha çok büyük ekran modundayken yaşanıyor. Konsolun bir televizyona vb bağlanması sonucunda, bu problemler oyuncuların karşısına çıkıyor. Kullanıcıların kaydettiği raporlara göre bu problemlerin oluşmaya başladığı süre, toplamda 40-50 saatten sonra başlıyor.

_NSR  adlı kullanıcı konuyla alakalı yorumunda şunları söylüyor; 'Sistem oldukça küçük ve çok çabuk ısınıyor. Büyük ekran modunda The Legend of Zelda: Breath of the Wild çok fazla oynarken, sistemin bu kadar dayanabileceğini sanmıyorum.' diyor. Başka bir Reddit kullanıcısı ise, 'Büyük ekran modunda 150 saat The Legend of Zelda: Breath of the Wild oynadım. Biraz da sıcak bir odaya sahibim. Buna rağmen sistemimde hiçbir sorun yaşamadım. Belki de sorunlu bir ürüne sahipsin.'





PAYLAŞ