Nintendo Switch'in bataryası değiştirilebilecek - Haberler - indir.com

Nintendo Switch'in bataryası değiştirilebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-02 12:55:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Merakla beklenen Nintendo'nun yeni oyun konsolu Nintendo Switch hakkında paylaşılan detaylar, oyun konsolunun çıkış tarihi yaklaştıkça artıyor. İlk duyurulduğu zaman hakkında bazı görseller ve videolar paylaşılan oyun konsolunun, geçtiğimiz günlerde tüm sistem özellikleri hakkında bilgi verildi. Verilen bu bilgilerin yanında, oyun konsolunun bataryasının değiştirilemeyeceğine ve bir sıkıntı yaşandığı takdirde, müşteri hizmetlerinden yardım alınarak halledilebileceğine dair bilgi paylaşımında da bulunuldu. Şimdi yine bataryayla alakalı yeni detaylar oyun severlerle paylaşıldı. Paylaşılan bu bilgide, geçtiğimiz hafta verilen bilginin aksine, Nintendo Switch'in bataryasının değiştirilebileceği söylendi.

Ocak sonu itibariyle, oyun tutkunlarıyla hakkındaki tüm detayların paylaşıldığı Nintendo Switch hakkında yeni bir detay daha paylaşıldı. Geçtiğimiz hafta paylaşılan bilgilerde bataryasının değiştirilemeyeceği söylenen oyun konsolunun, yeni gelen bilgilere göre bataryasının değiştirilebileceği öğrenildi. Kullanıcıların bu konuyla alakalı geri dönüşler yapması, bu kararın alınmasında etkili olan noktalardan biri oldu. Nintendo bu geri dönüşler doğrultusunda Nintendo Switch?in bataryasını değiştirilebilir hale getirdi. Bu değiştirilebilecek olan ayrı batarya için, kullanıcıların ayrıca para ödemesi gerekecek.

Tek batarya yaklaşık olarak 2 ila 6 saat arasında dayanabiliyor. Süreyi belirleyen şey ise, oynanan oyunun harcadığı güç oluyor. Oyuncular bu bataryanın şarjının bitmesi halinde yedek bir bataryaya sahip olabilecekler. Bu bataryanın fiyatının ne kadar olacağına dair bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Nintendo Switch, 3 Mart tarihinde oyun severlerle buluşacak.





PAYLAŞ