Nintendo Switch'e android entegre edildi - Haberler - indir.com

Nintendo Switch'e android entegre edildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-29 16:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

XDA Developers ekipleri tarafından Nintendo Switch cihazına Android işletim sistemine entegre edildi. Normal şartlarda resmi olmayan bu durum illegal bir şekilde yapıldı ve ekibin ifade ettiği yöntem sayesinde Switch, Joycon kumanda ile desteklenen küçük bir Android tablete dönüşmüş oldu. Switch cihazına Android dahil edilmesi ile beraber web üzerinde gezintinin haricinde Android oyun ve uygulamaların yüklenebildiği bir tablete dönüşmüş oldu. Ayrıca tüm bu işlemler SD kart üzerinden yapılabilirken, bu sayede Nintendo Switch taşınabilir oyun konsolu olmaya devam ediyor.

Nintendo Switch’e Android Yüklemeyi Başardılar

Z kuşağının kariyer hedefi: EsporZ kuşağının kariyer hedefi: Espor

Switch kullanımında standart Android uygulamaları haricinde Nvidia Shield için hazırlanmış olan yerel uygulamalarda çalıştırılabilecek. GeForce Now da bulunan XDA Developers yönetimindeki da desteklenmiş olacak. Bu tüm işlemler ile beraber ise Switch üzerinden daha fazla oyun oynanabilir olduğu anlamına gelecek. Bu durumun tüm oyuncular için olumlu bir şey olduğu rahat bir şekilde söylenebilir.

Ancak Nintendo Switch, LineageOS 15.1 yani Android 8.1 sürümünü çalıştırıyor. Uygulamana bu Android giydirmesi bazı sorunları da oluşturuyor. Pil ömrü zayıflayan cihaz otomatik döndürme ve bazı dokunmatik sorunları yaşayabiliyor. Yine de cihaz sahipleri için Android deneyiminin oldukça heyecanlı olacağını söyleyebiliriz.  


PUBG'nin yeni güncellemesiyle ne geldi?PUBG'nin yeni güncellemesiyle ne geldi?
Yüksek IMEI kayıt fiyatlarının nedeni belli olduYüksek IMEI kayıt fiyatlarının nedeni belli oldu

PAYLAŞ