Nintendo Switch yenilenerek uzun pil ömrü sunuyor - Haberler - indir.com

Nintendo Switch yenilenerek uzun pil ömrü sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-19 12:03:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Oyun

Oyun konsolu Nintendo Switch güncelleştirilen yeni versiyonuyla iyileştirilmiş batarya ömrü ile daha uzun kullanım vadediyor.

2 saat ek pil ömrü sağlayan yeni Nintendo Switch modeliyle birlikte tahmini kullanım süresi 4.5 saat ile 9 saat arasına çıkacak. Mevcut modelde ise tahmini pil süresi 2.5 saat ile 6.5 saat arasında değişiklik gösteriyor.

Nintendo Switch İçin Terraria SürpriziNintendo Switch İçin Terraria Sürprizi

Geçtiğimiz hafta sızan resmi bir belge de Nintendo’nun Switch'te değişiklik yapmayı planladığı ortaya çıkmıştı. Nintendo’nun Switch ürün sayfasında iyileştirilmiş pil süresini nasıl geliştirdiği belirtilmiyor.

HAC-001(-01) adını taşıyan yeni modelin yakın zaman içerisinde yurt dışındaki mağazalarda satışa çıkması bekleniyor. En iyi pil ömrü sunan yenilenmiş modeli satın aldığınızdan emin olmak için kullanıcıların XKW ile başlayan seri numaralarını kontrol etmeleri gerekiyor.

Yenilenen Switch modeli, Nintendo’nun daha küçük boyutlu ve ucuz modeli Switch Lite tanıtımdan bir hafta sonra gibi kısa bir süre sonra geldi.

Switch Lite modeli diğer modellere kıyasla taşınabilir oyun konsolu havasına biraz daha sahip. Lite model, 5.5 inç dokunmatik ekran ve 3 ile 7 saat arası pil ömrü gibi özellikler sunuyor. Lite modelinde ayrıca oyun kumandaları konsoldan ayrılmıyor ve sabitlenmiş bir şekilde geliyor

Nintendo Switch Lite, 20 Eylül’de 199 dolarlık bir fiyat ile yurt dışında satışa çıkmaya hazırlanıyor.

 


Sony, Microsoft ve Nintendo'dan Amerika'ya Protesto Geldi!Sony, Microsoft ve Nintendo'dan Amerika'ya Protesto Geldi!
Nintendo Switch Lite tanıtıldıNintendo Switch Lite tanıtıldı

PAYLAŞ