Nintendo Switch Türkiye'ye geliyor - Haberler - indir.com

Nintendo Switch Türkiye'ye geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-24 16:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

2017 yılında oyun severlerin beğenisine sunulan Nintendo Switcj el oyun konsolu, konsola özel çıkardığı oyunlarla birlikte sevilmeyi başardı. Kısa sürede oldukça popülerleşmeyi başaran Switch, Nintendo'ya da beklediğini kazandıran bir konsol oldu. Günümüzde oyun severlerin sabit oyun konsollarının yanı sıra, mobil oyunlara da büyük bir ilgi ile yaklaştığı gözlerden kaçmıyor. Nintendo bu durumu gözlemlemiş olacak ki Switch ile taşınabilirliği oyunculara sundu ve bu konsolun başarılı olmasında etkili noktalardan biri oldu. Geçtiğimiz yıl piyasaya çıka oyun konsolunun ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı merakla bekleniyordu. Sonunda beklenen haber verildi ve Switch'in ülkemizde satışa çıkacağı resmi olarak açıklandı.

Nintendo'nun Türkiye distribütörü  Levent Eroğlu, resmi olarak açıkladı

Nintendo oyun konsolu dünyasına Wii ile iyi bir giriş yapmış, WiiU ile de düşüşe geçmişti. 2017 yılında Nintendo Switch'i çıkararak, kendisini yeniden toparlayan Nintendo, artık yavaş yavaş konsolu Türkiye'de de satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Nintendo'nun Türkiye distribütörü  ve CD Media'nın ülke yöneticisi Levent Eroğlu, yaptığı resmi açıklama ile konsolu bekleyen oyun severlere müjdeyi verdi.

Switch ilk çıktığı dönemde, oldukça sevilerek oynanan Super Mario, The Legend of Zelda gibi oyunları, Switch'e özel olarak sunarak akıllı bir hamle yaptı. Bu durum, Switch'in satışlarını etkileyen faktörlerden oldu. Switch'in yurt dışındaki fiyatı 300 dolar olmasına karşın, ülkemizde garantisiz bir şekilde 2000 TL'nin üstünde fiyatla satılıyordu. Bu durumdan şikayetçi olanlar için, artık konsolun resmi satışının gerçekleştirileceği müjdesi, Eroğlu tarafından kendi resmi hesabı üzerinden duyuruldu. Henüz konuyla alakalı resmi bir açıklama yapılmış değil. Fakat yurt dışı fiyatı göz önünde bulundurulduğunda, konsolun ülkemizde bin 500 TL civarında bir fiyata sahip olması bekleniyor.





PAYLAŞ