Nintendo Switch sahipleri Facebook ve Twitter arkadaşlarını ekleyebilecek - Haberler - indir.com

Nintendo Switch sahipleri Facebook ve Twitter arkadaşlarını ekleyebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-13 16:40:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Başarılı oyun konsollarından olan Nintendo hatalı görülen bazı durumları düzeltmek adına yakın bir zamanda bir güncelleme gerçekleştirmişti. Şimdi ise daha farklı alanları ilgilendiren yeni bir güncelleme daha gerçekleştirildi. Facebook ve Twitter arkadaşlarını dahil edebilmek, ebeveyn kilidi düzenlemesi gibi bazı yenilikler getirildi.

Yeni bir paylaşım ile duyurduğu 5.0.0 güncellemesini yayınlayan Nintendo, bu güncelleme ile kullanıcıları nelerin beklediğini de notlar halinde paylaştı.  Önceki güncellemeler, aktarma ve sesli sohbete yardımcı olmak için bazı pürüzleri düzeltirken bu yeni güncelleme ile Twitter ve Facebook arkadaş listelerine dayalı olarak Nintendo Hesapları önerme özelliği gelecek.  13 yaşın üzerindeki kullanıclar için getirilen bu özellik, Ayrıca 24 yeni Arms ve Kirby kullanıcı simgelerini de beraberinde getiriyor. Eğer PC veya telefonunuzdan bir oyun satın alırsanız, uykuya da olsa, sisteme daha hızlı indirme yapmaya başlayacak.

 

Bu güncelleme ayrıca bazı eski oynatma etkinliği verilerini gizleyen sorunu da gideriyor.  Oyunların ön yüklemelerinin açıldığını bildiren bir bildirim panelini de beraberinde getiriyor.   Ayrıca beveynler için, PIN girişi artık ekran klavyesi kullanmak yerine düğmelerden çalışmaya başlayacak ve kısıtlı yazılım ayarlarının dışında belirli başlıklar oyun için beyaz listeye alınabilir. Ebeveyn kilitleri hakkında daha çok çalışmaların yapılacağını bildiren Nintendo, yakında yeni güncellemeler ile bu konunun üzerine daha fazla gidecek.





PAYLAŞ