Nintendo Switch Pro 4K çözünürlükle mi geliyor? - Haberler - indir.com

Nintendo Switch Pro 4K çözünürlükle mi geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-27 09:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Nintendo Switch Pro adına sahip olacağı iddia edilen yeni nesil konsolda 4K çözünürlük seviyeleri mümkün olacak. Firmanın ilgi çekici oyunlar hazırladığı dile getiriliyor. Piyasaya çıktığı dönemlerde rakip konsolların donanım ve çözünürlük anlamında oldukça gerisinde kaldığı için çeşiti eleştiriler alan Nintendo Switch, beklenmedik bir çıkış yakaladı ve satışlarda rekor üzerine rekor kırdı.

Nintendo Switch Pro mu yolda mı?

Özellikle arkadaş ortamında ve aile arasında oynanabilen oyunları sayesinde Nintendo Switch büyük ilgi görmeyi başardı. Taşınabilir oluşu, ayrılabilir kontrolüler gibi detaylar genç nesil tarafından çok tutuldu. Nintendo sonrasında Lite adında yekpare bir gövdeye sahip daha küçük bir versiyon da duyurmuştu.Mevcut konsolların yeni nesil konsollara terfi etmesinin ardından Nintendo'nun da çeşitli hazırlık içerisinde olduğu iddia ediliyordu. Nvidia’nın mevcut pazardaki tek temsilcisi olan Nintendo Switch; iddialara göre Pro takısıyla oyuncuların beğenisine sunulacak. Donanım kısmında Nintendo'nun nasıl bir karar vereceği bilinmiyor fakat AMD cephesinde ise henüz hiç Nintendo ismi geçmesi. Bu bakımdan yeniden Nvidia’nın özel bir ARM çözümü ile piyasaya çıkabilir.

Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı!Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı!

Nintendo Switch Pro son derece güçlü bir donanıma sahip olacak ve 4K çözünürlüğe kadar çıkma özelliğine sahip olacak. Şirket kendi stüdyoları hem de üçüncü taraf stüdyolar ile yoğun bir çalışma içerisinde devam ediyor. Yeni konsolun potansiyelini ortaya çıkaracak pek çok ilgi çekici oyunun çıkış tarihinde hazır olacağı dile getiriliyor ancak henüz net bir tarih yok.


Nintendo Switch'e 2020'de gelecek 7 oyunNintendo Switch'e 2020'de gelecek 7 oyun
Nintendo Switch, oyunlarını artık SD kartda taşınabilecekNintendo Switch, oyunlarını artık SD kartda taşınabilecek
Nintendo Switch hesapları siber saldırıyla karşı karşıyaNintendo Switch hesapları siber saldırıyla karşı karşıya

PAYLAŞ