Nintendo Switch, oyunlarını artık SD kartda taşınabilecek - Haberler - indir.com

Nintendo Switch, oyunlarını artık SD kartda taşınabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-15 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Nintendo Switch kullanıcılarının bir süredir şikayetçi oldukları bir konu nihayet 10.0.0 sürüm güncellemesi ile beraber gideriliyor. Swtich konsol kullanıcıları güncelleme iel beraber artık cihazın dahili hafızasında yer alan oyunları SD karta taşıyabilecekler. Japon oyun devi Nintendo tarafından Mart 2017 tarihinde piyasaya sürülen sekizinci nesil Nintendo Switch oldukça sevilerek iki kişinin aynı anda oynanabilmesini sağlayan yapıda gelmişti. Ayrıca televizyondan bağımsız olarak her yerde oynanabilme özelliği ile dikkatleri çeken Nintendo, çıktığı ilk ayında yaklaşık olarak üç milyon adet satarak Nintendo’nun başlangıçta koymuş olduğu iki milyonluk hedefi aşmayı başarmıştı. Nintendo Swtich 2018 yılının başlarında Japon ve Amerika’da en hızlı satan oyun konsolu olmayı başardı.

Nintendo Switch 10.0.0 güncellemesi yayınlandı

Dünyanın ilk Mini LED ekranlı dizüstü bilgisayarı satıştaDünyanın ilk Mini LED ekranlı dizüstü bilgisayarı satışta

Yeni nesil Switch, tüm bu yüksel satış performansına karşılık bazı özellikleri kullanıcılar tarafınan şikayet ediliyordu. Bunlardan birisi ise dahili depolamada yer alan oyunları SD karta taşımaya engel olan bir detaydı. Nintendo ise yeni güncellemesi ile beraber bu soruna bir çözüm getirdi. Nintendo Switch konsolları için son yazılım güncellemesi olan 10.0.0 sürümü yayınlandı ve şirket artık kullanıcıların dahili depolamasında yer alan oyunları SD karta taşıyabildiklerini duyurmuş oldu. Nintendo Switch’de her konsolda kişiye özel tek bir eShop hesabı bulunuyor. Tüm oyunlar sadece bu hesap üzerinden iniyor ve eShop üyeliğinin sadece bir cihaza özel olmasından ötürü indirilen oyunlar başka Nintendo Switch konsolunda oynanamıyor.

SD karta taşıma seçeneği ile beraber ise bu durum ortadan kalkacak ve kullanıcılar diledikleri gibi oynayabilecekler. Güncelleme ile beraber artık kullanıcılar profil resimlerinde Animal Crossing: New Horizons oyunu ile alakalı simgeler kullanılabilecek. Bir Nintendo Switch konsoluna sahipseniz konsol otomatik olarak yazılım güncellemesini gerçekleştirecek ve yeni sürüme yükselecektir.


Huawei'nin ABD odaklı işlemci planları gün yüzüne çıktıHuawei'nin ABD odaklı işlemci planları gün yüzüne çıktı
Google Google "Hangouts" kullanımı arttıkça video kalitesinin düşeceğini açıkladı

PAYLAŞ