Nintendo Switch İçin Terraria Sürprizi - Haberler - indir.com

Nintendo Switch İçin Terraria Sürprizi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-26 16:32:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak herkesi heyecanlandırmayı başaran Re-Logic, süper popüler oyunlarının 27 Haziran 2019 tarihinde Nintendo Switch platformuna geleceğini duyurdu.

Terraria forumlarında süper popüler oyunlarının 27 Haziran 2019 tarihinde Nintendo Switch platformuna geleceğini duyuran Re-Logic, bu açıklamasını popüler haberleşme ağlarından birisi olan Twitter üzerinden oyun severlere duyurdu. Sizlerinde tahmin edeceği üzerine port, Pipeworks Studios tarafından yönetiliyor. Aynı zamanda PS4 ve Xbox One için yine aynı stüdyo çeşitli pörtler yaptığını siz değerli okurlarımız ile paylaşalım. Bu sebepten dolayı tüm oyun severlere duyurulur ki oyun emin ellerde. Söz konusu olan oyun sürümü ise Re-Logic için ilginç bir zamanda gündeme geliyor. Switch portuna sağlanan bütün yardımların dışında aynı zamanda hit indie’larındaki gelişime son vermek için şirket tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Nintendo Switch Türkiye'ye geliyorNintendo Switch Türkiye'ye geliyor

Şirket, 800’den fazla yeni öğeyi oyuna ekliyor

Re-Logic tarafından birkaç hafta önce açıklandığı üzere, Terraria: Journey End oyununun son içerik güncellemesi olacak. Söz konusu olan güncelleme, herkresin deneyimini geliştirmesi gereken sayısız yaşam kalitesi güncellemesinin yanı sıra toplanacak 800’den fazla yeni öğeyi oyuna ekliyor. Söz konusu olan bu durum gelişmiş dünya üretimi ve yeni bestiary, uzun süredir hayranları için oldukça heyecan verici bir durum. Hatta öyle ki bahsettiğimiz güncellemeye yeni bir mini golf oyunu bile dahil ediliyor.

Oyun tüm platformlarda oynanabilecek

Geçici olarak 2019 sürümü için plan yapan Journey End, ekip güncellemesinin “Hazır olduğunda” piyasaya sürüleceğini özellikle vurguladı. Bahsi geçen bu yeni Switch versiyonunun, PC piyasası için çıktıktan sonra bu güncellemeyi ne kadar bir süre içerisinde alacağını görmeyi sanırım ilgi doyan herkes istiyor. Terraria, 27 Haziran 2019 tarihinde Nintendo Switch’te olacağı duyuruldu. Aynı zamanda bu oyun hemen hemen bütün platformlarda oynanabilecek.

 

 

 


Nintendo Switch Türkiye fiyatı değiştirildiNintendo Switch Türkiye fiyatı değiştirildi
Nintendo Switch satış rekoru kırıyor!Nintendo Switch satış rekoru kırıyor!
Yeni nesil Nintendo Switch satışa ne zaman sunalacak?Yeni nesil Nintendo Switch satışa ne zaman sunalacak?

PAYLAŞ